News Flash:

Anamaria Prodan, despre boala mamei sale. “N-a stiut de fapt niciodata ce are”

18 Aprilie 2018
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
prodan

Ionela Prodan s-a stins din viaţă luni seară la spitalul Elias din Capitală. Fiica ei, Anamaria Prodan a vorbit despre boala necruţătoare de care a suferit celebra cântăreaţa.

Primele simptome ale bolii de care suferea Ionela Prodan au apărut în urmă cu un an şi jumătate, iar în luna martie a ajuns de urgenţă la spitalul Elias, unde a rămas internată. În presa tabloidă au apărut multe zvonuri despre boala cântăreţei, iar fiica sa, Anamaria Prodan-Reghecampf, vrea acum să clarifice lucrurile

“Chiar am vrut să vorbesc cu voi, că au apărut atât de multe speculaţii şi n-a stat niciodată intubată, nu a fost în comă nu ştiu de care”, a spus Anamaria Prodan pentru ŞtirileProTV. „A fost atât de demnă şi n-a ştiut de fapt niciodată ce are. Pentru că n-am permis nimănui niciodată. Pentru că a fost o luptătoare desăvârşită. Probabil ştia. Dar pe noi ne iubea atât de mult încât avea încredere deplină. Şi când mă întreba ce are, îi spuneam ‚nimic’.”

Sfâşiată de durere, fiica s i-a fost aproape zi şi noapte. ”Ştii, când ţii un om de mână şi simţi absolut totul şi vibrează, când legătura este atât de puternică între doi oameni, simţi. Am simţit-o că s-a dus fericită şi liniştită.”

”Îmi spunea ”eu când o să mor o să merg în Rai, eu visez că acolo o să cânt”. Și eu îi spuneam ”mamă, dar mai ai timp”. A plecat atât de lin”, spune Anamaria.

Citește și

 

Anamaria Prodan, despre ultimele clipe cu mama sa. ”Îmi spunea că o să cânte în Rai”

Trupul artistei a fost depus la capelă cimitirului Bellu pentru că toţi cei care au preţuit-o să poată să îşi ia rămas bun. Înmormântarea va avea loc joi la ora 12.

Sursa: Pro TV


ionela prodan anamaria prodan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005666 (s)