News Flash:

Lucruri pe care sa le faci cu partenerul dupa o partida intima

17 Aprilie 2018
887 Vizualizari | 0 Comentarii
intim

Imbratisarile, mangaierile si discutiile de dupa sex pot pastra apropierea dintre parteneri, insa anumite schimbari pot fi benefice pentru cuplu. Facand ajustari rutinei tale post-sexuale, poti observa ca interesul tau general pentru sex creste. Asa ca, adu ceva nou in relatia ta pentru a pastra conexiunea cu partenerul de viata.

1. Fa-i partenerului un masaj. „Multi dintre noi folosesc tehnica masajului pentru a initia sexul prin intermediul relaxarii si itimitatii fizice, dar masajul dupa sex poate fi chiar si mai intim“, spune O’Reilly. Din moment ce in mod clar nu te folosesti de masaj ca o cale de a ajunge la sex, este o oportunitate buna sa-ti faci partenerul sa se simta iubit si apreciat, fara sa vrei ceva in schimb.

2. Hraniti-va reciproc. Cine spune ca trebuie sa mancati imbracati? Exista un sentiment de noutate in impartirea gustarilor pe sub cearsafuri, ceea ce va poate ajuta sa duceti intimitatea la un nou nivel. Este o modalitate foarte sexy de a va face plinul, este de parere sexologul Debra Laino.

3. Reluati preludiul. O versiune mai delicata a preludiului vostru obisnuit, cum ar fi atingerile usoare sau sarutarea zonelor erogene, poate fi o modalitate excelenta de conectare dupa sex. „O abordare mai inceata a acestor comportamente poate ajuta la tranzitia de la intimitatea exprimata in mod fizic si cea exprimata prin emotii“, spune Dana Harron.

4. Cititi impreuna dintr-o carte. „Din ce in ce mai multe cupluri au descoperit ca impartirea unei carti si citirea unor pasaje unul celuilalt ii ajuta sa simta mai intimi si mai conectati. Citirea unei carti impreuna da nastere si un subiect comun de discutie“, ne sfatuieste terapeutul sexual Kat Van Kirk.

5. Sincronizati-va respiratia. tineti-va in brate in pozitia linguritei si respirati in sincron. „Cercetarile arata ca ritmurile respiratorii si cardiace ale cuplurilor tind sa se sincronizeze atunci cand stau aproape unul de celalalt si unele sustin ca acest lucru poate contribui la cresterea empatiei si a legaturii intime“, mai spune O’Reilly.

6. Faceti baie impreuna. Atunci cand va samponati si va sapuniti unul pe celalalt in timpul unei bai calde, nu doar ca prelungiti timpul petrecut impreuna, dar acest lucru ca permite sa fiti protectori si vulnerabili impreuna, spune Van Kirk.

7. Faceti-va complimente. Rasplatirea partenerului cu un compliment legat de sexul pe care tocmai l-ati facut, sau despre el ca persoana, va poate da sentimentul de fluturi in stomac amandorura, spune specialistul in educatie sexual Jill McDevitt. Evident, aratandu-i iubire partenerului, il vei face sa se simta adorat si apreciat, iar facandu-l sa se simta bine, te vei umple si tu de bucurie.

sursa: one.ro


dana harron
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006158 (s)