News Flash:

Am vazut un accident pe strada, masina era rasturnata si multi oameni se afla in jurul ei. Cand m-am uitat mai atent si am vazut ce se ascundea in multime, am alergat acolo. Dar nu stiam ca voi primi cea mai importanta lectie din viata mea

25 Mai 2018
885 Vizualizari | 0 Comentarii
accident 1

O masina Ford cu trei pasageri mergea pe o autostrada din Ruskin, Florida, cand, brusc, unul dintre cauciucuri s-a rupt.
Acest lucru l-a determinat pe sofer sa piarda controlul volanului, iar automobilul s-a rasturnat pe iarba de pe margine, aterizand cu susul in jos.
Accidentul a atras atentia mai multor martori care erau si ei pe aceeasi autostrada, unii au sarit in ajutor. Printre acestia erau si Dayna Gibson si tatal sau, Dabid Lowe. Impreuna oamenii au reusit sa ajute pe soferul in varsta de 31 de ani, dar si pe un alt pasager mai tanar, sa iasa din masina in siguranta. Odata ajunsi afara, soferul aproape in soc a spus tuturor ca fiica ei de noua ani este blocata sub masina.

Dayna a povestit pentru Miami Herald: ,,Ea ne-a spus ca fata ei cea mai mica era sub vehicul, asa ca, atunci, toti am fugit in partea cealalta si au vazut bratul unei fetite care iesea de sub masina”.
Soferita de 31 de ani i-a implorat pe toti sa o ajute pe fiica ei, si exact asta s-a si intamplat. In loc sa intre in panica, un mare grup de oameni si-au unit puterile si au ridicat masina suficient de mult, intre timp ajunsese si ambulanta, iar paramedicii au scos pe micuta de acolo.

,,Am reusit ceva care ar fi fost imposibil daca nu ne uneam fortele, au venit oameni din toate paturile sociale, de toate etniile, nu mai conta. Ma simteam de parca nu era real, unii erau la costum, altii in pantaloni scurti, altii in papuci.” In total au fost peste 50 de oameni cei care au reusit sa salveze trei necunoscuti.
 
Efortul strainilor a fost un succes total, impreuna au reusit sa o salveze si pe fetita, mult mai eficient decat se asteptau paramedicii. Toate cele trei victime ale accidentului au fost duse la spital unde s-a reusit evitarea inrautatirii starii lor.
Dayna Gibson crede ca aceasta experienta a invatat-o o lectie extrem de importanta: ,,Cred ca daca ne-am aminti mai des cat de puternici suntem atunci cand lucram impreuna, mai ales in vremurile grele, am putea realiza lucruri uimitoare.”

sursa: rol.ro


soferita dayna gibson
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006400 (s)