News Flash:

Alti doi infectati cu coronavirus, morti in Timis. Unul a trecut pe la Urgente si a pierit acasa, cealalt s-a stins in ambulanta

27 Martie 2020
559 Vizualizari | 0 Comentarii

Numarul celor infectati cu coronavirus care au pierit in Romania a ajuns la peste 20. Printre ultimii, doi barbati care s-au stins in Timis.

Este vorba de un barbat de 49 de ani care a mers in 20 martie la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean Timisoara, unde a fost diagnosticat cu pneumonie acuta si i s-a recomandat un consult de specialitate la Victor Babes. Omul nu a spus ca tocmai calatorise din strainatate.

In 21 martie, medicii de la Victor Babes confirma pneumonia si este trimis acasa sa isi continue tratamentul, barbatul neintrand in definitia de caz infectat cu coronavirus, mai ales ca nu a povestit ca tocmai venise din Germania.
Starea barbatului s-a inrautatit trei zile mai tarziu si intervine ambulanta, i se face testul de coronavirus si e lasat acasa. Joi a venit confirmarea, iar in aceeasi zi barbatul s-a prapadit. Omul avea poliartrita reumatoida si hipertensiune arteriala.

Cel de-al doilea barbat era din Arad si avea 45 de ani. Miercuri i-a fost confirmata infectia cu coronavirus si a fost preluat de un echipaj pentru a fi adus la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Omul s-a stins pe drum, in ambulanta, chiar inainte sa ajunga in bratele doctorilor timisoreni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006280 (s)