News Flash:

A murit un bărbat din Timiș, cu COVID-19, iar un pacient din Arad a decedat în drum spre spital

27 Martie 2020
700 Vizualizari | 0 Comentarii

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 care au murit în România a ajuns la 22. Un bărbat din Timiș este printre aceste persoane. Un alt bărbat a murit în drum spre spitalul din Timișoara.

Un bărbat din Timiș de 49 de ani, infectat cu COVID-19, a dececedat. S-a prezentat în data 20 martie la Urgențele Spitalului Județean Timișoara, unde a fost diagnosticat cu pneumonie acută, i s-a recomandat consult de specialitate la Infecțioase. În 21 martie s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeş” Timișoara, neinternat, diagnosticat cu pneumonie acută. În 24 martie starea sa era deteriorată, a solicitat ambulanța, i se recoltează proba de exudat pentru COVID si este lăsat la domiciliu. A fost confirmat cu coronavirus pe data de 26 martie și a decedat în aceeași zi. Pacientul avea boli cronice preexistente – poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială.

Un alt bărbat, de 45 de ani, din județul Arad, confirmat cu COVID-19 în data 25 martie, a decedat în aceeași zi, în ambulanță, în timpul transferului în Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara.

Un bărbat de 56 de ani, din județul Dâmbovița, hemodializat la un Centru de dializă, internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca, transferat în data de 23.03.2020, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infecțioase V. Babeș – ATI, a decedat.

O femeie de 70 de ani, din județul Neamt, a decedat. Era internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamt-Nefrologie pentru hemodializă. I s-a agravat starea din 25 martie, când se suspectează infecție cu coronavirus și se recoltează proba. A decedat în 25 martie, confirmată pozitiv în data de 26 martie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 33 queries | Mysql time :0.048586 (s)