News Flash:

Alifia de usturoi da rezultate foarte bune impotriva multor afectiuni. Efectele sunt asemanatoare cu cele ale medicamentelor

7 Mai 2016
111278 Vizualizari | 0 Comentarii
alifie usturoi
Alifia de usturoi este un remediu natural foarte puternic cu proprietati terapeutice uimitoare si care se poate prepara usor acasa de catre orice gospodina pentru a fi la indemana in caz de nevoie.
Alifia de usturoi este un remediu extern ce are efecte vindecatoare extraordinara mai eficiente decat medicamentele obisnuite impotriva multor afectiuni: Bataturi, micoze ale pielii, nevralgii reumatismale, intepaturi de insecte, chisturi, scabie, surditate reumatismala, abcese reci (fara inflamatie) tumori albe, picior de atlet, bataturi, calcaie crapate, toate tipurile de negi, tumori, herpes genital, hemoroizi externi, intepaturi de insecte, taieturi, rani infectate.
Alifia de usturoi se mai foloseste pentru a frectiona toracele in cazuri de raceli, tuse convulsiva, astm bronhic.
Ajuta in caz de arsuri, ameliorand durerea si ajutand la o vindecare rapida. Se unge imediat locul ars si se frectioneaza cateva minute. Se unge pielea din nou si se lasa in strat gros. Se aplica de cate ori este nevoie.
Zgomote si dureri de urechi: se introduce in ureche putina alifie cat un bob de mazare si ca sa nu curga in afara urechii se pune un dop mic de vata.
Alifia de usturoi este utila in toate formele de calcifieri osoase. Se inveleste locul uns cu alifia de usturoi in strat cat mai gros, cu o fasa si se mentine pana a doua zi. Dimineata este indicat sa clatiti locul respectiv cu apa calda. Se recomanda acest tratament in reprize de 10-20 de zile.
Preparare alifie de usturoi
O capatana de usturoi pisat se amesteca bine cu 100 – 150 grame de ghee ( unt clarifiat ). Amestecul obtinut se pune pe foc mic la bain-marie timp de 3 ore. Dupa fierbere, amestecul se strecoara si se pune intr-un vas curat. Se adauga ceara de albine curata, de marimea unei cirese mari. Amestecam repede cu o lingura de lemn pana se topeste ceara, lasam sa se odihneasca preparatul 10 – 15 minute dupa care amestecam din nou cu un mixer cosmetic sau cu o lingura de lemn, ca la maioneza timp de 10 minute. Preparatul este gata, il bagam la frigider si se poate folosi dupa 6 ore. Se pastreaza la frigider sau in locuri racoroase ferite de lumina si caldura.
Daca folosim alifia de usturoi pentru micozele piciorului, bataturi sau calcaie crapate putem sa mai adaugam cateva picaturi ulei de ricin, in reumatism si intepaturi de insecte 10 picaturi ulei de menta, iar pentru negi si herpes suc proaspat de rostopasca ( sau tinctura ).
In reumatism se foloseste cu succes gelul sau unguentul pe baza de sare de bazna. Doua linguri Sare de Bazna se topesc in putina apa distilata, se incalzeste pe foc la bain-marie si cand ajunge la aceeasi tempratura cu alifia de usturoi, se amesteca folosind mixerul.

Mod de folosire alifie de usturoi
Se aplica cantitati mici de alifie de usturoi de mai multe ori pe zi, intr-un strat subtire, pe locul afectat si apoi se maseaza usor cateva secunde. Tratamentele cu alifie de usturoi se pot intinde pe o perioada mai mare de timp depinzand de gravitatea si de afectiunea de care suferiti. Alifia de usturoi este un remediu natural de exceptie deoarece nu are efecte adverse. Pentru a verifica totusi daca pielea dumneavoastra nu este sensibila la usturoi si ca nu aveti probleme alergice, se poate face un test pe o portiune mica a corpului. Alifia nu trebuie sa inroseasca pielea si, nu trebuie sa provoace mancarime. sursa: frunza-verde.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1833 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006571 (s)