News Flash:

Ce fel de boli pot fi vindecate cu ajutorul unui amestec considerat salvator

6 Mai 2016
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
leac salvator
Uneori afectiunile pot fi lecuite cu ajutorul unui amestec considerat de catre experti salvator, in unele cazuri. De exemplu, revista canadiana „Weekly World News” nota ca artrita  poate fi vindecata daca se amesteca o parte de miere in doua parti apa calduta si apoi se adauga o lingurita de scortisoara pudra. 
Intr-un studiu efectuat de Universitatea din Copenhaga, s-a constatat ca atunci cand doctorii le-au administrat pacientilor o combinatie de o lingura de miere cu o jumatate de lingurita de scortisoara pudra inainte de micul dejun, timp de o saptamana, din 200 de pacienti tratati, 73 de pacienti au scapat complet de dureri in interval de o luna, potrivit evz.ro. 

De asemenea, studii efectuate in India si Japonia au relevat ca mierea in combinatie cu scortisoara pudra, ajuta si indeparteaza balonarea si durerile de stomac. Utilizarea zilnica a scortisoarei pudra intareste sistemul imunitar si protejeaza organismul impotriva bacteriilor si atacurilor virale. Iar consumul regulat de miere intareste corpusculii celulari ai leucocitelor care combat bacteriile si afectiunile virale.

afectiunile amestec salvator artrita miere apa calduta scortisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008007 (s)