News Flash:

Alexandra Stan s-a apucat de meditatii pentru a face mai multi bani. „Inca merg cu masina tatalui meu”

6 Decembrie 2021
515 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan este una dintre cele mai asumate vedete de la noi. Artista a recunoscut de fiecare data cand a calcat pe bec, iar asta i-a adus mereu aprecierea fanilor. Alexandra este obisnuita ca fanii ei sa fie mereu la curent cu tot ceea ce face, asa ca le spune acestora atat aspectele frumoase, cat si aspectele mai putin placute ale vietii.

De cele mai multe ori, vedeta investeste in accesorii, articole de imbracaminte si incaltaminte. Recent, a dat 5500 de euro pe o geanta roz de la Chanel, dintr-o colectie vintage, tocmai din Tokyo. Invitata la podcastul produs si gazduit in exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discutii', cu Gojira, Alexandra Stan a recunoscut ca inca umbla cu masina tatalui ei, pentru ca pe cea personala a vandut-o: „eu platesc foarte multe taxe, nu am nicio schema. In pandemie, noi artistii nu prea am fost ajutati. Mie mi se pare ca daca nu ar fi existat artisti si entertaineri, mai ales in primele luni de pandemie, cand se statea in casa, nu stiu cum am fi trecut peste asta', a comentat artista.

„De doua saptamani am inceput sa ma antrenez si sa fac si niste meditatii, tehnici de respiratie, mi-am pus niste intentii, eu sunt foarte credincioasa. Trebuie sa stii pentru ce te rogi, ‘doamne am nevoie de ajutor, si mi-am propus sa fiu cea mai buna versiune a mea. E foarte greu, eu am mai facut asta o data si m-a tinut cinci ani, apoi m-am mutat in SUA opt luni si am facut un album, dar m-am ingrasat zece kg, mi-am dat glanda peste cap', a mai continuat vedeta la podcast.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006428 (s)