News Flash:

ALERTA! ATENTIE LA CIUPERCI! Cinci copii din judetul Vaslui, in stare grava dupa ce au mancat ciuperci otravitoare

5 Iunie 2018
882 Vizualizari | 0 Comentarii
smurdul

Cinci copii din judetul Vaslui, cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani, au ajuns, luni seara, la Spitalul Barlad, dupa ce au mancat ciuperci otravitoare, pe care le-au adunat din padure, transmite corespondentul MEDIAFAX.
urtatorul de cuvant al Prefecturii Vaslui, Vasile Lapa, a declarat, luni seara, ca cinci copii din satul Silistea, comuna Iana, au fost dusi la spital, pentru ca s-au simtit rau dupa ce au mancat ciuperci otravitoare.

"Cei cinci copii au fost preluati de echipaje medicale, fiind in stare critica, dupa ce au consumat ciuperci otravitoare. Au fost solicitate doua echipaje de ambulanta la fata locului. Cei cinci minori sunt din familii diferite", a spus Lapa.

Potrivit acestuia, autoritatile efectueaza cercetari pentru a vedea daca mai sunt si alti copii care sa fi consumat ciuperci impreuna cu cei cinci.


De asemenea, Lapa a mai spus ca cei cinci copii sunt prieteni si au mers impreuna in padurea din localitate, au cules ciuperci, le-au gatit si le-au mancat, iar la scurt timp li s-a facut rau si au anuntat parintii, care au alertat autoritatile.


vaslui spitalul barlad ciuperci otravitoare padure
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006689 (s)