News Flash:

BREAKING NEWS: A murit cantaretul Alexandru Jula

3 Iunie 2018
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
jula

Cunoscutul cantaret de muzica usoara, Alexandru Jula, a murit, duminica dimineata, la spitalul din Galati, unde fusese internat dupa un accident vascular cerebral. Artistul avea 84 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Decesul lui Alexandru Jula a fost anuntat duminica dimineata de colegii de la Teatrul Muzical din Galati.

„Drum bun, batrane Lup de mare, al Revistei si Cantecului romanesc. Te vom pretui, pana la reintalnire, pentru prietenia si sprijinul pe care ni le-ai daruit, neconditionat, si pentru valoarea de nemasurat pe care ai daruit-o vietuitorilor acestei planete. Sa fii iubit in aceeasi masura si acolo unde te vor purta aripile de inger”, este unul dintre anunturile care a aparut pe pagina de Facebook a colegilor de la Teatrul Muzical din Galati si care este insotit de sute de mesaje de condoleante de la prieteni si fani.

Surse medicale au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca Alexandru Jula a murit duminica dimineata, in jurul orei 6.00.
Artistul Alexandru Jula a fost internat luni, din cauza unui accident vascular cerebral, dupa ce a lesinat pe scara blocului, in urma unui drum istovitor de la Cluj-Napoca, unde sustinuse un concert.

De-a lungul carierei, artistul a inregistrat numeroase albume, a participat la diverse concursuri muzicale in tara si in strainatate si a castigat premii pentru interpretare. Cariera artistica a interpretului de muzica usoara a inceput in 1954 cand Alexandru Jula s-a alaturat trupei de la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galati, iar in televizune a debutat in anul 1962.

Printre melodiile cele mai cunoscute sunt „Sotia prietenului meu”, „Esti tu” si ”Mi-ai adus iar primavara”.

Alexandru Jula ar fi implinit, peste o luna, varsta de 84 de ani.

Familia lui Alexandru Jula: Oameni frumosi, ultimul lui zambet de ieri a fost pentru voi

Familia lui Alexandru Jula a postat, duminica, pe pagina de Facebook, un mesaj in care le multumeste celor care au transmis ganduri bune pentru artist, confirmand decesul cantaretului de muzica usoara.

„Oameni frumosi, familia va multumeste pentru gandurile si iubirea transmisa. Ultimul lui zambet de ieri a fost pentru voi”, au scris membrii familiei cantaretului Alexandru Jula, pe Facebook.


alexandru jula galati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006814 (s)