News Flash:

Ajutoare pentru persoanele nevoiase din Timisoara. Cand se distribuie

21 Iulie 2021
613 Vizualizari | 0 Comentarii
ajutoare timisoara

Persoanele nevoiase din Timisoara vor primi gratuit un pachet cu produse de igiena, in urmatoarea perioada. Acestea sunt acordate prin Programul de ajutorare a persoanelor defavorizate si sunt provenite din stocurile de interventie comunitara, informeaza Directia de Asistenta Sociala a Primariei Timisoara. Pachetele vor fi distribuite catre beneficiari in perioada 21 iulie – 3 septembrie, din locatia situata pe str.Lorena nr. 35, de luni pana vineri in intervalul orar 08.00 – 16.00. 


Toti beneficiarii care ridica produsele de igiena trebuie sa prezinte actul de identitate in original. Un astfel de pachet este format din cinci periute de dinti, 300 ml pasta de dinti, 500 ml sapun lichid, 800 ml sampon copii, 500 ml sampon adulti si 2,7 kg detergent de rufe.

 

Pot beneficia de aceste produse de igiena personala familiile si persoanele singure carora le este stabilit, prin dispozitie scrisa a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat in baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificarile si completarile ulterioare si familiile beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei acordata in baza Legii nr.277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei, republicata, cu modificarile ulterioare. 


Distribuirea produselor se face cu respectarea normelor privind Securitatea si Sanatate in Munca precum si a masurilor de protectie si distantare fizica si sociala in vigoare in perioada pandemiei pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-COV-2. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004610 (s)