News Flash:

Ai fata plina de cosuri? Iata cateva REMEDII mai putin cunoscute, dar EFICIENTE

25 August 2015
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
cos
Mastile pe baza de argila

Argila naturala contribuie la eliminarea toxinelor din piele, asemenea bailor de aburi. De aceea, mastile de fata pe baza de argila lupta eficient in combaterea acneei si in curatarea in profunzime a tenului.

Rosiile

Rosiile contin substante acide care usuca acneea. In plus, au un continut ridicat de vitamine (C, A, K) si sunt bogate in antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi. Taie cateva felii subtiri de rosii si acopera-ti intreaga fata cu ele. Lasa-le sa actioneze timp de 10 minute si clateste fata cu apa din abundenta.

Masca de fata cu iaurt si castraveti

Acidul ascorbic pe care il contin din belsug castravetii combate iritatiile si inflamatiile pielii. In plus, acestia contin 95% apa si iti vor hidrata in profunzime pielea. In combinatie cu iaurtul, castravetii au proprietati antifungice si antibacteriene care vor fi extrem de benefice pentru tenul tau si eficiente impotriva acneei.

Lamaia si mierea

Lamaia este astrigenta degresanta, ceea ce inseamna ca poate sa usuce cosurile nedorite. Mierea, pe de alta parte, este hidratanta si calmeaza pielea, avand un efect emolient asupra pielii. Aplica pe fata o solutie compusa din putina zeama proaspata de lamaie si putina miere. Las-o sa actioneze timp de 10 - 15 minute si apoi clateste fata cu apa calduta. Sterge-o prin tamponare cu un prosop curat.

Baia de aburi

Centrele SPA si saloanele de cosmetica practica dezintoxicarea cu ajutorul aburilor, tocmai pentru ca este eficienta si in curatarea tenului. Baile de aburi inlatura toate toxinele tenului si poti sa iti faci asa ceva si in intimitatea propriei case. Fierbe apa si adauga in ea fie ceaiuri antiseptice, asa cum este musetelul, fie uleiuri esentiale antiinflamatoare, precum cel de eucalipt.

Gheata

Apa inghetata este unul dintre remediile cele mai eficiente importiva acneei! Aceasta reduce inflamatiile si, mai mult de atat, inchide porii. Astfel, bacteriile si impuritatile nu vor mai patrunde in profunzimea pielii pentru a produce iritatii si cosuri. In plus, gheata reduce si roseata tenului, asa ca efectele vor fi vizibile imediat. 

rosiile gheata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007434 (s)