News Flash:

Leacuri de top pentru varsaturi, balonari, dureri abdominale, senzatie de amar in gura

24 August 2015
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
balonare
Uleiul de masline dizolva calculii biliari - Exista metode la indemana de eliminare naturala a calculilor. Tratamentul cu ulei de masline in amestec cu suc de lamaie (in proportii egale) poate dizolva asa-numitele pietre. Rezultate bune in dizolvarea calculilor le au si sucul de patrunjel, amestecul de suc de morcovi, sfecla rosie si ridichi.

La randul lor, infuziile de albastrele, lavanda, rostopasca, matase de porumb, menta, precum si decocturile din brusture, frasinel, lemn-dulce si valeriana au rolul de a diminua formarea si depunerea calculilor.

Remedii alternative pentru problemele biliare - Acupunctura, reflexoterapia, masajul cu uleiuri esentiale de menta si rozmarin, bioterapia si aromaterapia pot fi solutii complementare fitoterapiei in tratarea afectiunilor vezicii biliare. Prin aceste terapii, se elimina stresul si se ajunge la un echilibru, la energizarea si revigorarea organismului. Starea de spirit a pacientului este esentiala pentru obtinerea rezultatelor dorite.


Alimentatia dezechilibrata, bogata in grasimi si condimente, alcoolul si stresul pot produce tulburari ale bilei. Cele mai intalnite afectiuni sunt colecistita (inflamatia vezicii biliare), litiaza biliara (calculii biliari) si dischinezia biliara (perturbarea mecanismului de eliminare a bilei).

Anghinarea calmeaza spasmele biliare - Intalnita mai ales la femeile cu varste cuprinse intre 20 si 50 de ani, colecistita debuteaza frecvent ca o colica biliara. Este importanta golirea regulata a vezicii biliare, lucru ce se poate realiza consumand suc de ridiche neagra.
O metoda la indemana pentru curatarea bilei este cura de o zi cu mere verzi. Pe parcursul unei zile se consuma numai mere verzi si se bea numai apa si ceaiuri de plante. Pentru ca au proprietatea de a stimula secretia biliara si de a calma durerile, sunt indicate infuziile, decocturile si ceaiurile de sunatoare, anghinare, cimbru, papadie, salvie, maces, trei frati patati si tei. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007556 (s)