News Flash:

Agenții de pază care au ucis un tânăr lângă Gara de Nord din Timișoara au fost trimiși în judecată

14 Mai 2021
670 Vizualizari | 0 Comentarii

Autorii crimei de lângă Gara de Nord din Timișoara, care au bătut și înjunghiat un tânăr de 26 de ani ce furase dintr-un supermarket, au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv. Erau agenți de pază ai supermarketului la care tânărul a dat atacul.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus prin rechizitoriu trimiterea în judecată a inculpaților C.A.D., V.F.I. și A.O.R., în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și de purtare abuzivă.

„În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în data de 5 februarie, în jurul orelor 20, pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara, inculpații C.A.D., V.F.I. și A.O.R., împreună, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în calitate de agenți de intervenție, angajați ai unei societăți de pază și protecție, ar fi agresat victima B.R.C. aplicându-i lovituri cu pumnii și cu picioarele și ar fi trântit-o la pământ, iar în aceste împrejurări, în timp ce toți cei trei inculpați ar fi continuat să lovească victima, inculpatul C.A.D. i-ar fi aplicat acesteia o lovitură de cuțit în zona coapsei stânga, secționându-i complet artera femurală, în urma acestei lovituri victima suferind leziuni traumatice grave care au condus la decesul său”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Totul s-a petrecut după ce victima, un om fără adăpost de 26 de ani, ar fi furat mai multe produse dintr-un supermarket Profi amplasat pe strada Iancu Văcărescu. Unul dintre angajați a sunat să ceară ajutorul firmei de pază care are contract cu supermarketul, însă până la sosirea agenților de pază tânărul a plecat de la fața locului. A fost găsit de trei agenți, în vârstă de 22, 24 și 37 de ani, pe Splaiul Tudor Vladimirescu, care l-au bătut și l-au înjunghiat. Hoțul a reușit să fugă până la intersecția cu bd. Dragalina, unde a căzut la pământ și a murit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004592 (s)