News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele in ultima zi a lunii octombrie. Vezi ce zodii au probleme

31 Octombrie 2017
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Horoscop 31 octombrie 2017 – Berbec

Este o zi a concluziilor la care ajungi fie ca vrei, fie ca nu. Trebuie sa fii suficient de echilibrat, sa nu exagerezi in vreun fel.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Taur

Ai tendinta de a te lasa in voia unor situatii pe care ai vazut deja, intr-un mod suficient de dureros, ca nu le poti controla. Este important sa continui cu aceeasi atitudine.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Gemeni

Poti primi un mesaj important de la un superior, direct sau indirect, iar acest mesaj va conta mult, la un moment dat. Ar fi bine sa ai urechile ciulite.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Rac

Tu vrei ceva, cei dragi vor cu totul altceva si mai trebuie foarte putin ca sa se ajunga la conflicte sau, mai rau, la o racire a relatiilor, desi nimeni nu doreste asa ceva.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Leu

Nu iti fac placere situatiile tensionate si nici momentele in care cineva, oricine, incearca sa isi impuna punctul de vedere. Ai ocazia sa vezi si tu ce simte un om aflat in aceasta situatie.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Fecioara

Dincolo de orice problema care te-ar putea tulbura azi, vei avea si ocazia sa descoperi de ce este important sa stii care iti sunt prioritatile reale.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Balanta

Este o zi care poate aduce rezultate frumoase la serviciu sau in legatura cu starea ta de sanatate, daca ai sau ai avut probleme in aceste domenii.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Scorpion

Este necesar sa abandonezi abordarea inflexibila pe care o ai fata de situatiile in care se aduce atingere vreuneia dintre dorintele tale.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Sagetator

Ai mare nevoie de echilibrul pe care ti-l poate oferi familia sau propriile repere, cele pe care le-ai acumulat prin studiu, educatie sau autoeducatie.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Capricorn

Poate ca ideea de autoperfectionare nu te incanta, dar te afli intr-un moment in care ai nevoie de o astfel de orientare, ca sa poti trece mai usor peste probleme.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Varsator

Ai ceva important de invatat de la unul dintre prietenii pe care i-ai respins. Este o lectie de moralitate pe care va trebui sa ti-o insusesti, fie ca iti place, fie ca nu.

Horoscop 31 octombrie 2017 – Pesti

Ai tendinta de a refuza anumite responsabilitati si ai si argumente pentru asta. Ar fi mai cuminte sa le accepti si sa vezi ce poti face pentru a le duce la indeplinire.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006820 (s)