News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

12 Ianuarie 2018
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop11

Horoscop 12 ianuarie 2018. Racii muncesc fara chef si spor. Sunt demotivati, impinsi de la spate doar de simtul datoriei

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Berbec
S-ar putea sa te razgandesti in multe probleme astazi, sa preferi alte abordari, mai putin ferme sau sa devii mai maleabil, fara sa poti explica aceasta pornire.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Taur
Ai parte de o zi care nu te conditioneaza in vreun fel, dar te invita la reflexie asupra unor atitudini dure pe care le-ai avut fata de cei care au muncit alaturi de tine.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Gemeni
Te apropii de parteneri cu retinere sau cu teama, desi nu ai motive clare pentru o astfel de atitudine. Poate ca ti-ar fi de folos sa observi situatia mai bine, inainte de a actiona.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Rac
Muncesti cam fara chef si fara spor, dintr-o constiinta a datoriei care iti face cinste. Daca intr-un context ca acesta, care te demotiveaza, te poti concentra pe munca, este numai meritul tau.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Leu
Ai nevoie de un interval de timp generos pe care sa il petreci in singuratate sau, cel putin, departe de sursele de agitatie si de stres. Scopul ar fi sa iti pui ordine in ganduri.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Fecioara
Azi e posibil sa nu le dai cele mai bune sfaturi celor din familie, dar nu e cazul sa-ti faci reprosuri din aceasta cauza. Uneori, procesul de descoperire a celei mai bune solutii presupune si erori de parcurs.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Balanta
Te poti trezi mai singur decat ai crezut ca vei fi, iar prima reactie va fi sa apelezi la toata lumea pe care o cunosti, ca sa alungi linistea din jur.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Scorpion
Esti orientat spre cheltuirea resurselor proprii, cu gandul ca vei recupera macar o parte dintre ele, cu ajutorul unor parteneri de incredere… care nu stiu nimic despre asta.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Sagetator
Daca nu iubesti linistea sau ritmul ceva mai lent al activitatilor zilnice, necesar din cand in cand, vei avea o zi dificila. Bine ar fi sa te bucuri de aceasta liniste…

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Capricorn
Esti invitat, cu prietenie, de intregul context, sa te ocupi de propriul suflet, sa iti oferi raspunsuri la intrebari esentiale sau sa cauti pe cineva care te poate ajuta in acest sens.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Varsator
Iti numeri prietenii pe degete si constati ca ti-au ramas multe degete libere si ca prietenii sunt ocupati cu alte probleme, straine de tine. Poate, pe undeva, e si greseala ta.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Pesti
Te simti bine in postura omului responsabil pentru bunul mers al lucrurilor si la serviciu, si acasa, dar nu trebuie sa uiti ca un astfel de rol vine cu o mare responsabilitate.


berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005414 (s)