News Flash:

Adolescenta agresata sexual de un barbat de 40 de ani in tramvaiul 9. Politistii locali l-au arestat

18 Februarie 2020
555 Vizualizari | 0 Comentarii

Un barbat este acuzat ca a atins indecent o tanara, minora, in timpul calatoriei cu tramvaiul, la Timisoara. Imediat dupa ce au primit sesizarea, politistii locali au interceptat tramvaiul, au „capturat” suspectul si l-au predat politistilor de la Sectia 3.

Politistii locali au fost sesizati , vineri, cu privire la faptul ca o persoana este agresata in tramvaiul cu nr. 9, care circula din directia Calea Sagului spre Spitalul Judetean. Imediat s-au deplasat la fata locului, interceptand mijlocul de transport in statia de la Spitalul Judetean, pe Bdul Liviu Rebreanu.

„Din declaratiile calatorilor, a reiesit ca un barbat a atins indecent o tanara, minora, in timpul calatoriei cu tramvaiul. Este vorba despre un barbat, P.F., de 40 de ani, din Timisoara, care a abuzat-o pe R.A., de 16 ani, tot din Timisoara”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Politistii locali au predat suspectul catre politistii de la Sectia 3 pentru continuarea cercetarilor, acesta fiind acuzat de agresiune sexuala contra unui minor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005300 (s)