News Flash:

Actiuni de salubrizare ca urmare a sesizarilor cetatenilor

10 August 2022
330 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceferistilor final 1

In urma intalnirilor cu cetatenii si a sesizarilor primite, Serviciul Protectie Mediu, Management Deseuri si Salubrizare, in colaborare cu Serviciul Guvernanta Participativa si Management Cartiere, a demarat mai multe actiuni ample de curatenie in zonele Traian, Gara de Nord si Steaua-Fratelia.
S-au igienizat Piata Traian, Piata Romanilor (zona Catedralei Millenium), statiile de tramvai si statia de taxi din apropiere, inclusiv prin spalarea vegetatiei de pe suprafetele pietonale. De asemenea, s-a curatat si spalat platoul de vizavi de Gara de Nord si s-a actionat pentru strangerea deseurilor din proximitatea acestuia. 
Pe strada Ceferistilor s-a intervenit intr-o actiune comuna a Primariei Municipiului Timisoara, Politiei Locale si CFR SA pentru lichidarea unei rampe clandestine uriase de gunoi. S-au ridicat si transportat aproximativ 20 de tone de gunoi. Situatia a fost transmisa responsabililor CFR SA si a fost sugerata imbunatatirea iluminatului aferent terenului CFR, montarea unui sistem de supraveghere si a unor panouri informative, pentru a preintampina aparitia unei situatii similare.
Cetatenii sunt rugati sa arunce deseurile voluminoase, vegetale, din constructii, precum si resturile de polistiren si carton din ambalaje la unul dintre cele patru puncte de colectare gratuita situate pe Calea Torontalului, nr. 94, strada Avram Imbroane, nr. 70, Calea Mosnitei, nr. 2-4 si Calea Chisodei, strada Mile Carpenisan, nr. 3.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004592 (s)