News Flash:

Acestea sunt cele mai nepasatoare zodii. Sa te feresti sa le ceri ajutorul in momentele critice. Niciuna dintre aceste zodii nu te va ajuta

7 Iunie 2018
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
zod

Afla care sunt cele mai nepasatoare zodii, sa te feresti sa le ceri ajutorul in momentele critice. Daca nu sunteti buni prieteni, daca nu tine la tine si nu te pretuieste, niciuna dintre zodiile de mai jos nu te va ajuta.

Se spune ca Varsatorul conduce in topul celor mai nepasatoare zodii, pentru ca nu ii place sa se implice in relatiile complicate si nici nu se descurca daca i se pun in carca prea multe responsabilitati. Nici celelalte patru zodii nu sunt dornice sa isi asume problemele, daca le pot pasa altora. Iata ce spune zodiacul despre cei mai indiferenti nativi ai zodiacului.

Varsatorul fuge de orice problema
Nativii Varsatori evita orice complicatie. Evita partenerii care cer prea mult intr-o relatie, evita locurile de munca dificile, chiar daca ar fi platiti regeste si evita casatoria pana cand nu mai au incotro.

Sunt indiferenti fata de ceilalti, daca nu sunt proprii copii sau niste prieteni foarte, foarte buni. Varsatorii ii ajuta pe cei din jur doar din obligatie. Niciodata nu se ofera sa faca un gest altruist, daca nu au ceva de castigat.

Scorpionul da din umeri cand ai nevoie de el
Nativii Scorpioni sunt atenti doar cu propria familie. In rest, nimeni altcineva nu conteaza. Ei isi vad de propria viata si isi rezolva problemele singuri, asa ca nu se simt datori sa ajute pe nimeni. Decat sa ii ceri ceva unui Scorpion, mai bine taci si inghiti.

Nu sunt oameni generosi, pentru ca nici ei nu cer nimic de la nimeni. Uneori, viata poate fi dura pentru Scorpioni, dar au noroc si ies rapid din probleme, lasandu-i pe ceilalti in urma lor.

Berbecul, printre cele mai nepasatoare zodii
Se stie doar ca Berbecul este copilul teribil al zodiacului, mereu agitat, repezit, superficial si nepasator fata de probleme. El se simte puternic si curajos, trece peste orice obstacol si se ridica dupa orice infrangere.

Daca el se descurca oricand si oricum, este convins ca si ceilalti pot si nu considera ca trebuie sa ajute pe cineva. Berbecul poate fi nepasator din cauza atitudinii lui superficiale, dar si din neglijenta.
Fecioara, atenta cu sine, nepasatoare cu ceilalti
Pare surprinzator ca Fecioarele sa se numere printre cele mai nepasatoare zodii. Ele sunt foarte atente la detalii, sunt organizate, calculate si entuziaste in tot ceea ce fac. Da, dar ceea ce fac o fac doar pentru ele. Nativii din Fecioara nu sunt deloc generosi si altruisti. Cand persoanele apropiate incep sa aiba probleme grave, fac tot posibilul sa le ocoleasca.

Uneori, ajuta, dar numai daca e vorba de probleme minore, care pot fi rezolvate cu o vorba buna sau cu niste bani. Cand lucrurile se complica, Fecioarele te ocolesc, pentru ca in realitate nu le pasa prea mult.

Gemenii, nepasatori din fire
Nu mai este o taina pentru nimeni ca Gemenii sunt aerieni, neglijenti si indiferenti la problemele altora. Adevarul este ca ei abia pot avea grija de propria viata si iau adesea decizii gresite, asa ca nu este bine sa te bazezi pe sprijinul lor, chiar daca se ofera sa te ajute.

Gemenii sunt destul de comozi si prefera o viata lipsita de griji, cu mici distractii, calatorii si proiecte inedite. Dar nu se implica niciodata in lucruri prea grele si nici nu se ofera sa ajute, pentru ca nu stiu cum!


varsatorul scorpionul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005883 (s)