News Flash:

Acestea sunt alimentele care nu ne ingrasa, indiferent de cantitatea consumata

28 Martie 2018
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
alimente

Sa tinem dieta si sa avem un regim alimentar sanatos poate fi o incercare dificila pentru multi dintre noi, mai ales daca suntem pofticiosi sau gurmanzi. Din fericire, exista o multime de optiuni alimentare sanatoase, care nu ne ingrasa, ne ajuta sa slabim, dar care sunt si delicioase.

Cele mai la indemana reguli pentru a ne mentine greutatea sunt acelea de a nu manca dupa ora 18.00 si de a nu merge la culcare mai tarziu de miezul noptii. Insa, ceea ce va face cu adevarat diferenta in incercarea de a slabi este alegerea alimentelor si grija la ceea ce mancam in fiecare zi.

Trebuie sa recunoastem ca mancarea sanatoasa nu este atat de rea. Exista niste alimente cu adevarat delicioase, cu un gust foarte bun, iar cea mai buna parte este ca le putem consuma in orice cantitati dorim, fara nicio grija.

Iata asadar lista celor 15 alimente pe care le puteti manca fara griji atunci cand sunteti la dieta, potrivit TopBuzz.

Popcornul este probabil cea mai sanatoasa gustare pe care o puteti savura, daca il pregatiti fara unt si fara zahar.

Daca vreti o gustare crocanta, iar de chips-uri nu avem voie sa ne atingem, solutia ideala este sa apelati la tulpinile de telina. Chiar pierzi in greutate consumandu-le.

Vinetele pot fi cu adevarat delicioase. Daca le pregatiti in mod corespunzator, pe gratar sau la cuptor, va puteti bucura fara limita de aceste legume delicioase.

Nu ar trebui sa consumati prea multe fructe atunci cand va aflati la dieta, insa citricele constituie cu siguranta o exceptie. In plus, sunt excelente pentru piele si digestie.


Pepenele rosu si pepenele galben va ajuta sa eliminati excesul de apa din corp. Prin urmare, va puteti bucura de aceste fructe drept gustare in fiecare zi.


Algele ajuta functia tiroidiana prin mentinerea hormonilor la un nivel normal. Acest lucru va va impiedica sa castigati acele kilograme in plus de care va temeti.


Ca in cazul vinetelor, dovlecelul poate fi o masa delicioasa daca este pregatit in mod corespunzator. Exista o multime de beneficii pentru a-l consuma, dar este atat de scazut in calorii incat va puteti bucura de el la nesfarsit.


Castravetele nu este pe placul tuturor, dar odata ce te obisnuiesti cu gustul, este perfect pentru a pierde in greutate. De asemenea, va puteti bucura de el punand cateva felii de castravete in apa plata pe care o consumati.


Sfecla consumata in salata este cu adevarat delicioasa si este esentiala pentru a va ajuta sa pierdeti in greutate. De asemenea, ajuta la arderea eficienta a grasimilor.


Ouale sunt cu adevarat gustoase si exista o multitudine de moduri in care le puteti pregati. Cea mai buna parte? Puteti sa le mancati la micul dejun, pranz si cina fara a va ingrasa.


Ananasul este atat de dulce si delicios si nici macar nu trebuie sa va faceti griji ca va va ingrasa, pentru ca nu este cazul. Va puteti bucura de ananas in fiecare zi.


Merele sunt extrem de eficiente in reglarea digestiei si va garanteaza portia zilnica de vitamine. Sa ne amintim de asemenea de zicala „An apple a day keeps the doctor away/ Un mar pe zi tine medicul la distanta“.


Nu e o surpriza pentru nimeni ca salata verde ne ajuta in diete, atat timp cat renuntam la sosurile consistente pentru salata. Este excelenta pregatita doar cu sare, piper si ulei de masline.


Coacazele sunt minunate pentru gustarile zilnice si, de asemenea, le puteti consuma si in salate. Nu au calorii si sunt bogate in vitamina C. De asemenea, ajuta la eliminarea excesului de apa.


Varza, broccoli si conopida sunt aliati puternici in lupta impotriva kilogramelor in plus. Acestea au, de asemenea, aproape zero calorii.


adevarul.ro


regim alimentar popcornul vinetele pepenele algele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005159 (s)