News Flash:

Accident violent pe soseaua Timisoara – Cenad, dupa o depasire riscanta. 2 tineri morti

28 Decembrie 2018
2257 Vizualizari | 0 Comentarii

Grav accident de circulatie pe soseaua ce leaga Timisoara de Cenad, joi la pranz. Un microbuz si o Dacia Logan s-au izbit frontal la Lovrin, aproape de bifurcatia cu drumul de Pesac, in directia Sandra.

Doi tineri de 31 de ani, un barbat si o femeie, aflati in autoturism, au murit. Alti doi oameni din microbuz au fost raniti.

Mai multe echipaje de pompieri, ambulanta si politisti au intervenit la locul accidentului.

De vina a fost o depasire riscanta in care s-a angajat soferul Daciei Logan. Acesta a intrat pe contrasens chiar in curba. Conducatorul microbuzului ce venea din fata a tras disperat de volan, insa n-a mai putut evita impactul.

„Un barbat de 31 de ani a condus un autoturism pe DN6 din directia Lovrin spre Timisoara, iar la un moment dat, intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul autoturismului si a patruns pe contrasens intrand in coliziune cu un microbuz condus de un barbat in varsta de 63 de ani. In urma accidentului doua persoane au decedat, respectiv conducatorul de 31 ani si o femeie pasagera in aceeasi masina, in varsta tot de 31 de ani. Alte doua persoane din microbuz au fost ranite usor. Este vorba de un barbat de 30 de ani si o femeie de 31 de ani care au fost dusi la spital pentru ingrijiri medicale„, a declara Ionut Sirbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004766 (s)