News Flash:

Accident spectaculos cu patru masini in zona Telegrafului

5 August 2015
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
accid 4 masini
Accident de circulatie intr-o intersectie, in zona Telegrafului din Timisoara. O persoana a fost ranita, dupa ce un microbuz nu a acordat prioritate unui autoturism Mercedes si au intrat in coliziune. In urma impactului, alte doua masini parcate au fost avariate.
Din primele informatii, accidentul a avut loc, marti seara, la intersectia strazilor Telegrafului si Renasterii. Microbuzul, ce apartine unei firme de curierat, circula pe strada Telegrafului spre Cantina de Ajutor Social si a intrat in intersectie fara a acorda prioritate. In acel moment, un autoturism Mercedes, ce se deplasa inspre sediul Politiei Locale Timisoara, a intrat in intersectie si a lovit microbuzul a carui sofer nu s-a asigurat.
In urma impactului, microbuzul s-a rasturnat si a lovit alte doua autoturisme parcate pe marginea drumului. De asemenea, o femeie care se afla in dreapta soferului microbuzului a fost ranita usor.
La fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei, iar tanara din microbuz a fost transportata la spital, scrie tion.ro.
Oamenii legii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca cu exactitate circumstantele producerii accidentului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006902 (s)