News Flash:

Un nou INCIDENT pe scara rulanta, intr-un Mall - IMAGINI SOCANTE!

3 August 2015
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
scara rulanta
Un barbat din China, in varsta de 35 de ani, a fost supus unei operatii de amputare a piciorului, dupa ce, sambata, a fost victima unui accident petrecut pe scara rulanta intr-un mall, la numai cateva zile dupa un incident similar soldat cu moartea unei femei, informeaza CNN.
Barbatul, angajat al centrului comercial "Cloud Nine" din Shanghai, curata cu mopul in zona scarii rulante, iar la un moment dat unul dintre panourile metalice s-a desprins si i-a prins piciorul stang.
Incidentul a semnanat izbitor cu cel petrecut saptamana trecuta, intr-un mall din orasul Jingzhou, in provincia Hubei din centrul Chinei. Atunci, o femeie a murit dupa ce a cazut sub o scara rulanta, din cauza desprinderii unui panou metalic de la un capat al scarii. In momentul producerii accidentului, deasupra panoului erau o femeie si un copil.
Femeia in varsta de 30 de ani, Xiang Liujuan, a impins copilul inainte de a cadea sub scara rulanta, salvandu-i practic viata. Angajati care se aflau in apropiere au incercat sa scoata femeia, dar nu au reusit.
Angajatul mallului din Shanghai a fost salvat de pompierii sositi la fata locului, el pierzandu-si in urma operatiei gamba piciorului stang.
Potrivit CNN, incidentul de sambata a fost al treilea petrecut intr-o saptamana in China.

Galerie Video