News Flash:

ACCIDENT SOCANT pe autostrada! Patru persoane au murit si 30 sunt ranite dupa ciocnirea a zeci de masini si tiruri!

1 Februarie 2016
2152 Vizualizari | 0 Comentarii
slovenia accident
O tamponare in lant intre zeci de automobile si camioane, in conditii de ceata densa, s-a soldat sambata cu patru morti si 30 de raniti, pe o autostrada, in vestul Sloveniei, a anuntat politia, relateaza AP in pagina electronica.
Accidentul in lant a avut loc pe o autostrada care asigura legatura intre Ljubljana, capitala tarii, si coasta de la Adriatica. Ceata densa din zona este, potrivit politiei, cauza probabila a tamponarilor.
In fotografii facute de martori oculari, preluate de presa locala, apar zeci de masini tamponate, unele dintre ele prinse sub tiruri.
Aproximativ 70 de vehicule au fost implicate in incident, in apropiere de Senozece, la aproximativ 70 de kilometri sud-vest de Ljubljana, potrivit politiei.
Autostrada a ramas inchisa, in timp ce echipaje de interventie, pompieri si politie incercau sa ofere ajutor si sa deblocheze zona.
Potrivit agentiei de stat slovene STA, este vorba despre cel mai important incident de acest tip care a avut loc in istoria acestui mic stat membru UE.
MAE: In accidentul din Slovenia a murit o persoana cu dubla cetatenie romana/italiana, alta e ranita
O persoana cu dubla cetatenie romana/italiana a decedat in urma accidentului in lant din Slovenia, iar o alta a fost ranita, viata sa nefiind in pericol, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.
'Ambasada Romaniei in Slovenia a fost informata de catre autoritatile locale cu privire la producerea, in data de 30 ianuarie 2016, a unui accident rutier in lant, soldat cu mai multe victime. In urma accidentului a fost ranita o persoana cu dubla cetatenie romana/italiana, iar o alta persoana tot cu dubla cetatenie, respectiv romana/italiana, a decedat. Potrivit primelor informatii furnizate de catre Spitalul Universitar Ljubljana, starea de sanatate a pacientului ranit este stabila, viata sa nu este in pericol si, foarte probabil, va putea fi externat in urmatoarele zile'', a precizat MAE duminica, la solicitarea MEDIAFAX.
Potrivit aceleiasi surse, familia persoanei decedate a luat decizia ca aceasta sa fie repatriata in Romania.
''Misiunea diplomatica romana este in legatura atat cu familia cetateanului decedat in vederea acordarii asistentei consulare de specialitate, cat si cu spitalul unde este internat cel de-al doilea cetatean roman, in vederea monitorizarii situatiei medicale a acestuia'', da asigurari MAE.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007841 (s)