News Flash:

CRIMA SOCANTA IN SPITAL! Pacient ucis in bataie chiar de MEDIC. Totul a fost filmat - VIDEO 18+

28 Ianuarie 2016
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
bataie spital
Lucruri bizare se intampla de obicei in lume, insa unele incidente depasesc orice limita. Este si cazul unei crime oribile petrecute intr-un spital din Rusia, acolo unde un barbat, pacient al unitatii medicale, a fost batut cu salbaticie si ucis chiar de un medic. Filmarea cu medicul corpolent, care agreseaza un pacient, a aparut recent online. Incidentul s-a produs intr-un spital din orasul Belgorod. Barbatul agresat a murit, in timp ce prietenul acestuia, care a incercat sa-l apere, s-a ales cu rani grave dupa ce a fost si el batut de medic. Incidentul s-a produs la data de 29 decembrie 2015. Atacul violent a fost surprins de camerele de supraveghere din unitatea medicala, clipul fiind vizualizat intr-o singura zi de peste 700.000 de persoane.

In video se observa un barbat pe jumatate dezbracat, in timpul unei consultatii. Medicul da buzna in salon, insotit de o asistenta, care arata spre pacient. Medicul tipa si ii reproseaza ca i-a atins asistenta, il da jos de pe pat si incepe sa-l loveasca in cap. Un alt barbat, insotitorul victimei, incearca sa intervina, insa si acesta este lovit cu salbaticie. Asistentele abia au reusit sa-l calmeze pe medic, acesta iesind brusc din incapere. Asistenta pentru care medicul a comis crima le-a explicat celor prezenti in camera ca pacientului i s-a spus sa stea nemiscat in timpul unei proceduri, dar nu s-a conformat. Abia dupa cateva minute cei din incapere au realizat ca barbatul batut nu se mai misca. Prietenii acestuia au alertat medicii, in cateva minute in salon aparand un medic de la Unitatea de Primiri Urgente, in timp ce medicul bataus incearca sa-l resusciteze. Victima este scoasa din incapere, iar asistentel spala podeaua.

Potrivit anchetatorilor, barbatul a murit din cauza unei leziuni severe in zona capului. Acesta venise la spital din cauza unor dureri de stomac. In filmare pot fi auziti medicii care se intreaba daca barbatul este sau nu beat. Comitetul de Investigatii din Rusia a deschis un dosar penal pe numele medicului ucigas, acesta fiind acuzat de "crima prin neglijenta". Daca va fi gasit vinovat, medicul risca doi ani de inchisoare. Acesta a fost deja concediat, iar Ministerul Sanatatii a lansat propria investigatie in spitalul din Belgorod.

Galerie Video


crime oribile spital rusia barbat batut ucis medic belgorod
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004593 (s)