News Flash:

Accident ingrozitor filmat de camerele de supraveghere! Momentul in care o masina este spulberata de tren, la Iasi - VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL

24 Februarie 2018
904 Vizualizari | 0 Comentarii
accident tren cozmesti

Un grav accident feroviar a avut loc vineri dimineata, la data de 23 februarie 2018, in localitatea ieseana Cozmesti. 

Soferul unui Opel nu s-a asigurat la trecerea aflata la nivel cu calea ferata, desi semnalele acustice si luminoase erau puse in functiune, moment in care a fost acrosat de trenul 1752 Suceava - Bucuresti Nord. In urma impactului devastator, doi soti, ambii in varsta de 58 de ani, din Bacau, au murit pe loc. 

Trenul a plecat din Suceava la ora 8.52 si ar fi trebuit sa ajunga la 15.44 in Bucuresti.

Masina a fost distrusa in totalitate, coliziunea fiind incredibil de puternica. Cele doua persoane aflate in masina nu aveau nicio sansa de supravietuire. 

La fata locului au intervenit politistii rutieri, criminalistii si doua echipaje SAJ Iasi. Cadrele medicale au constatat decesul.

"Am fost solicitati prin 112 la ora 9.53 sa intervenim la un accident feroviar la bariera Cozmesti. Au fost imediat dirijate doua echipaje medicale de urgenta cu medic si asistent de la substatia Pascani. La locul solicitarii au fost gasite doua victime, barbat si femeie, ambele de 58 de ani. Din nefericire acestea prezentau leziuni incompatibile cu viata si in cele din urma s-a constatat decesul", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant SAJ Iasi.

Trupurile neinsufletite au fost scoase de un echipaj de descarcerare dintre fiarele contorsionate ale masinii si transportate la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru efectuarea necropsiilor.

De reliefat faptul ca la trecerea respectiva nu exista bariera, asta desi este semnalizata sonor si luminos.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt.

 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1092 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005255 (s)