News Flash:

Vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada. Zonele unde temperaturile vor fi sub pragul de ger si vor atinge si -20 de grade C / PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

24 Februarie 2018
463 Vizualizari | 0 Comentarii
ger 300x211

Cerul va fi variabi sâmbătă în vest şi nord-vest, iar în restul teritoriului înnorările accentuate vor persista şi se vor semnala precipitaţii pe arii mai extinse spre seară şi noaptea. Duminică, vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată.

SÂMBĂTĂ 

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil în vest şi nord-vest, iar în restul teritoriului înnorările accentuate vor persista şi se vor semnala precipitaţii pe arii mai extinse spre seară şi noaptea. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, însă trecător în timpul zilei, pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia şi posibil şi în Dobrogea vor fi mixte, regiuni în care vor fi condiţii de polei. Vântul va avea local şi temporar intensificări, cu precădere în sud-est şi vest, dar şi pe crestele montane, astfel că vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra între -6...-5 grade în nordul Moldovei şi 6...7 grade local în Oltenia şi Banat. Temperaturile minime, mai scăzute decât în noaptea precedentă se vor încadra, în general, între -15 şi -3 grade şi vor fi sub pragul de ger (-10 grade) în nordul şi centrul ţării. 

LA BUCUREŞTI:

Cerul se va menţine noros şi temporar, mai ales spre seară şi în prima parte a nopţii, va ninge, iar vântul va avea intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade, iar cea minimă va fi de -7...-5 grade.

DUMINICĂ

 

ÎN ŢARĂ

 

Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată, geroasă ziua în nordul şi centrul Moldovei, precum şi în depresiunile din estul Transilvaniei, iar noaptea în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ninge în jumătatea de sud a teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest. Vântul va avea intensificări locale, cu viteze mai mari în sud-est şi pe crestele montane, unde temporar va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -12 şi -4 grade, iar cele minime între -15 şi -5 grade, mai coborâte în nordul Moldovei şi în depresiunile din estul Transilvaniei spre -18...-20 de grade.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 35 queries | Mysql time :0.042882 (s)