News Flash:

Accident grav pe DN79: Doi barbati au murit dupa ce masinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal

7 Iulie 2016
1222 Vizualizari | 0 Comentarii
CarAccident
Doi barbati au murit, miercuri, intr-un grav accident de circulatie care s-a produs pe DN79 Arad-Oradea
Accidentul, in care au fost implicate un camion si o masina mica ce circulau din sens opus, a avut loc intre comuna Zimandu Nou si intersectia spre orasele Curtici si Santana. In cele doua masini se aflau doar soferii.
"Accientul s-a produs pe drumul ce face legatura intre municipiile Arad si Oradea, in zona localitati Zimand, in momentul sosirii echipajelor de interventie, un echipaj descarceare a Detasamentului Arad si echipajele de la Serviciul Judetean de Ambulanta Statia Arad, au constatat ca este vorba despre doua victime, ambele decedate, soferii. Unul dintre soferi era intr-un autocamion de 7,5 tone, iar celalalt sofer, intr-un autoturism. S-a trecut la scoaterea victimelor in momentul in care colegii de la Politie au efectuat cercetarile specifice la fata locului. La ora accidentului, din cauza prezentei echipajelor de interventie si a coleziunilor celor doua masini, drumul este blocat", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, capitan George Plesca.
Conform primelor cercetari, conducatorul masinii mici a pierdut controlul asupra volanului si patruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal de un camion, in urma impactului deosebit de puternic, camionul fiind proiectat afara partii carosabile, intr-un sant. Primele cercetari mai arata ca la fata locului nu sunt urme de franare.
Politistii continua cercetarile in acest caz.
Sursa: Ziua de vest

barbati grav dn79 arad oradea zimandu nou curtici santana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004869 (s)