News Flash:

Accident grav in apropiere de Sannicolau Mare. A intervenit elicopterul SMURD

24 Mai 2015
1539 Vizualizari | 0 Comentarii
Un grav accident de circulatie a avut loc sambata dupa-amiaza, pe drumul Timisoara – Sannicolau Mare, la doi kilometri de localitatea Sandra. Trei persoane au fost ranite, dupa ce soferul unui Volvo a intrat in depasire si a pierdut controlul volanului. Pentru salvarea uneia dintre victime, la fata locului a fost solicitat si elicopterul SMURD.
Din primele informatii, accidentul s-a produs dupa ce soferul unui Volvo cu numere de Franta, care se indrepta dinspre Sandra spre Lovrin, a intrat in depasirea unui Opel Vectra cu numere de Bugaria, dar a piedut controlul volanului si a intrat in coliziune cu acesta, iesind pe camp, scrie tion.ro.
In Volvo se afla o persoana, soferul, care a fost grav ranita, iar in Opel se aflau cinci persoane, dintre care trei au fost transportate la spital. Este vorba despre doua fetite si bunica lor, una dintre micute si bunica fiind duse la spital pentru ingrijiri medicale, iar cealalta fetita, pentru investigatii. Pentru salvarea soferului din Volvo, la fata locului a fost solicitat un elicopter SMURD, care l-a transportat la spital.
Soferul din Volvo este din Lovrin si mergea spre casa, de unde ar fi trebuit sa ia alte persoane, cu care sa plece la munca in Belgia, au declarat vecinii acestuia.
Pe intreaga perioada a interventiei, circulatia intre Sandra si Lovrin a fost blocata complet. Traficul a fost reluat dupa aproximativ o ora.

sannicolau mare localitatea sandra elicopterul smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006904 (s)