News Flash:

A murit Prințul Philip. Doliu în familia Reginei Elisabeta a II-a Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii avea mai multe probleme de sănătate.

9 Aprilie 2021
889 Vizualizari | 0 Comentarii
Printul Philip a murit

Soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decedat la vârsta de 99 de ani. Anunțul a fost făcut de casa regală britanică. „Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh.

Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, potrivit declarației Palatului Buckingham.

Anunțul decesului Prințului consort a venit în această dimineață. Prințul Philip avea titlul de duce de Edimborgh. Aceasta avea mai multe probleme de sănătate și a fost internat în spital, unde a stat timp de o lună.

Prințul Marii Britanii a fost spitalizat pe 16 februarie după ce s-a simțit rău. Medicii i-au făcut o procedură pentru o afecțiune cardiacă pe care o avea. El a stat 28 de zile în spital, mai exact cea mai lungă perioadă de spitalizare din viața lui, potrivit BBC.

Până în prezent, nu a fost dezvăluit motivul concret al internării inițiale, dar Palatul Buckingham a spus la acea vreme că nu avea legătură cu COVID-19.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009403 (s)