News Flash:

Proteste majore in America. Patru oameni au murit si la Washington DC a fost decretată stare de asediu

7 Ianuarie 2021
927 Vizualizari | 0 Comentarii
9999950mediafaxfoto

Incidente grave petrecute miercuri după-amiază, în Washington DC, care se află în stare de asediu. Susținătorii lui Donald Trump au luat cu asalt Capitol Hill, în ziua în care Congresul american urma să valideze victoria lui Joe Biden în alegeri. Patru persoane au decedat și alte 52 de persoane au fost arestate.

Simpatizanții lui Donald Trump au trecut mai multe baricade, miercuri, și au intrat în clădirea Congresului, pentru a bloca confirmarea victoriei lui Joe Biden. După câteva ore, clădirea Capitolului a fost securizată, iar în Washington DC a fost decretată stare de asediu, transmite mediafax.ro.

Ședința a fost suspendată din pricina violențelor, în timpul cărora au murit patru oameni, iar 52 de persoane au fost arestate. După câteva ore, mulțimea a început să se disipeze, iar zona Capitoliului era, treptat, eliberată de forțele de ordine.

Una dintre persoanele care au fost ucise este o susținătoare a lui Donald Trump, veteran al Forțelor Aeriene din California. Ashli Babbit, care a fost înrolată în armată timp de 14 ani, a murit după ce a fost împușcată în piept, în clădirea Capitolului.

De câteva ore, Congresul Statelor Unite și-a reluat sesiunea certificării victoriei lui Joe Biden la alegerile prezidențiale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006788 (s)