News Flash:

A fost finalizata expertiza psihiatrica a educatoarei din Timisoara care si-a ucis fetita de doar patru anisori. Raportul este cutremurator!

24 Mai 2018
1366 Vizualizari | 0 Comentarii
oana net educatoare timisoara

Informatii cutremuratoare ies la iveala in cazul educatoarei din Timisoara care si-a ucis copilul de numai 4 anisori. Dupa mai bine de doua luni de la ingrozitoarea crima a fost finalizata expertiza psihiatrica. Aceasta demonstreaza ca mama a fost perfect constienta in momentul crimei.

Fapta de o cruzime greu de exprimat in cuvinte a avut loc pe data de 13 martie, iar autoarea, Oana Razvana Net si-a recunoscut crima, dar nu a putut-o explica. La scurt timp dupa ce a fost arestata preventiv pentru omor, femeia, educatoare de profesie, a fost supusa unei evaluari psihiatrice complexe, la Institutul Mina Minovici din Bucuresti.

Acum au au venit rezultatele acestor analize, care arata ca femeia de 38 de ani, avea discernamant integru, in momentul in care si-a ucis copila, inecand-o in cada de la baie.

In aceste conditii, femeia va raspunde penal pentru fapta sa, pentru ca a fost constienta de ceea ce a facut. Oana Razvana Net este cercetata in acest dosar, in stare de arest preventiv.

La mijlocul inceputul lunii ea a contestat aceasta masura,  solicitand arestul la domiciliu, insa cererea ei a fost respinsa.

Dupa ce si-a ucis copila de 4 anisori, femeia a incercat sa isi puna si ea capat zilelor. A baut jumatate de sticla cu ierbicid, apoi a incercat sa isi taie venele.

A intrat intr-o stare de inconstienta iar cand si-a revenit, dupa cateva ore, a sunat la 112 si a anuntat ce a facut. sursa: ziuadevest.ro


informatii cutremuratoare educatoarei timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008898 (s)