News Flash:

500.000 de lei, gasiti ingropati in curtea unui roman. Cu ce se ocupa acesta

17 Aprilie 2018
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
bani

Politistii de frontiera din Constanta au efectuat perchezitii la domiciliile unor indivizi, suspectati ca faceau contrabanda.

Politistilor de frontiera din cadrul Garzii de Coasta – Serviciul Combaterea Migratiei Ilegale si Infractionalitatii Transfrontaliere le-a atras atentia trei barbati, de cetatenie romana. La o verificare mai atenta a acestora, politistii au descoperit asupra barbatilor 10.000 de pachete de contrabanda, dar si sume importante de bani.

Cercetarile politistilor au continuat si sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, oamenii legii au efectuat perchezitii la trei domicilii, din judetul Constanta. Atunci au descoperit 11.700 de pachete de tigari de contrabanda, pe care le-a confiscat, dar si diverse sume de bani.

La scurt timp, alti trei cetateni romani, cu varste cuprinse intre 30-65 de ani, le-a atras atentia autoritatilor, fiind suspectati ca sunt implicati in activitati de contrabanda. Doi dintre ei urmeaza sa ajunga in fata judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Constanta cu propunere de arestare preventiva.
Subinspector de politie Alexandra Cirstea – Garda de Coasta Constanta: „In cauza sunt cercetati patru cetateni romani cu varste cuprinse intre 30 si 63 de ani pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar pentru doi dintre ei a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore.”

Anchetatorii vor sa stabileasca si de unde provin banii descoperiti in gradina unei case din localitatea Tortomanu din judetul Constanta. Procurorii incearca sa afle si daca gruparea de contrabandisti se ocupa si cu introducerea si valorificarea in tara a materialelor pirtotehnice.

Ofiterii au reusit sa obtina un mandat pentru a perchezitiona domiciliile acestora, acolo unde au descoperit 235.400 tigarete de contrabanda, 235.400 tigarete de contrabanda, 3.100 bucati materiale pirotehnice, dar si suma de 515.805 lei, ingroapta intr-o gradina.

„In urma celor constatate au fost ridicate in vederea confiscarii 435.400 tigarete de contrabanda marcile Ashima, Marble, Palace, Rothmans si L&M, evaluate la 217.700 lei, 3.100 bucati materiale pirotehnice, evaluate la 4.650 de lei, suma de 515.805 lei, si au fost indisponibilizate trei autoturisme, evaluate la 85.100 lei.
In cauza sunt cercetati patru cetateni romani, cu varste cuprinse intre 30 si 63 de ani, pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar pentru doi dintre ei a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Constanta cu propunere de arestare preventiva”, se arata in comunicatul transmis de Politia de Frontiera.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006278 (s)