News Flash:

5 remedii pentru a indeparta chisturile si fibromii in mod natural

26 Februarie 2018
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
chist

Pe parcursul anilor fertili, multe femei se confrunta cu fibrom uterin si chisturi. In general, aceste conditii nu sunt un motiv de disconfort, desi pentru unele femei, fluctuatiile hormonale pot provoca dureri semnificative si balonare. Fibroamele, care sunt de asemenea cunoscute ca mioame, sunt tumori benigne, non-canceroase care cresc pe peretele uterin. Chisturile ovariene, inclusiv sindromul de ovar polichistic, sunt chisturi umplute cu lichid, care apar in ovare si sunt destul de comune.

5 Remedii pentru a scapa de chisturi si fribroame in mod natural

Ghimbir
Radacina de ghimbir este foarte eficienta, deoarece reduce durerea si creste circulatia sangelui. Poti face un ceai prin adaugarea unei radacini de ghimbir proaspat intr-un pahar cu apa clocotita. Strecoara apoi ceaiul si bea-l de mai multe ori pe zi. Radacina de ghimbir ajuta de asemenea si la reducerea inflamatiei la nivelul ovarelor si a uterului.

Ulei de masline
Uleiul de masline este unul dintre curele naturale pentru fibroame. Este cunoscut pentru blocarea estrogenului. Luati o lingura de ulei de masline cu putina zeama de lamaie pe stomacul gol dimineata. Puteti face de asemenea ceai de masline prin fierberea frunzelor, care ajuta la stimularea sistemului imunitar.

Baie cu sare Epsom
O baie cu sare epsom va reduce de asemenea durerile si alte indicatoare legate de chistul ovarian. Sarea Epsom este formata din sulfat de magneziu, care functioneaza ca un relaxant muscular, care la randul sau usureaza durerea.

Suc de lamaie
Sucul de lamaie este unul dintre remediile naturale pentru tratarea fibroamelor. Se adauga doua lingurite de suc de lamaie si o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa. Amestecati solutia bine si beti-o. Daca vreti sa reduceti simptomele de firboame, beti solutia in mod regulat.

Remediu din popor impotriva fibroamelor si a chisturilor
Ingrediente necesare:
300g de frunze de urechelnita

500g miere

Mod de preparare:
Taiati frunzele de urechelnita si adaugati mierea apoi lasati-l sa stea asa timp de 2-3 zile, pana cand sunt bine imbibate.

Mod de utilizare:
Utilizati acest remediu primul lucru dimineata. Consumati-l pe stomacul gol iar apoi asteptati 2 ore pentru a lua urmatoarea masa. poatenustiai.ro


ghimbir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005029 (s)