News Flash:

4 remedii naturale care te scapa rapid de migrena

10 Martie 2018
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
migrena

Exista trei tipuri de migrene:

Migrena cu aura: Semnele specifice apar chiar inaintea atacului, cum ar fi vazutul unor lumini intermitente.
Migrena fara aura: Atacul incepe fara semne specifice.
Migrena cu aura fara dureri de cap: Este cunoscuta sub numele de migrena tacuta. Apar simptome de migrena, dar durerea de cap nu se dezvolta.
4 remedii care va vor ajuta impotriva durerilor de cap cauzate de migrene:

1. Spilcuta: Aceasta planta a fost folosita mult timp ca un remediu natural precum si o masura de prevenire eficienta impotriva migrenelor. Doza zilnica recomandata este de 250 mg. Aceasta poate fi luata ca un supliment, dar planta proaspata poate fi utilizata intr-un ceai delicios. De asemenea, frunzele pot fi consumate proaspete. Unii dintre compusii sai cheie numit parthenolidelor ajuta la prevenirea inflamatiei si la oprirea contractarii vaselor de sange din creier.
2. Ghimbir: Ghimbirul a fost folosit in scopuri culinare pentru mai mult de 2000 de ani. Acesta este folosit, in principal, pentru a vindeca stomacul deranjat, diareea si greata. Este unul dintre cei mai puternici agenti antiinflamatori cunoscuti de omenire. Poate fi luat sub forma de pulbere si capsule, fiind adaugat la produsele alimentare.

3. Uleiul de busuioc: Uleiul de busuioc este obtinut din plante medicinale si este folosit, in principal, pentru tratarea stresului, migrenelor, durerilor de cap, crampelor si varsaturilor. Puteti pune cateva picaturi in palma si sa inhalati. O alta optiune este de a va masa tamplele cu cateva picaturi. In cele din urma, puteti utiliza o compresa rece prin punerea catorva picaturi de ulei de busuioc intr-un vas cu apa rece. Apoi, inmuiati o carpa in solutie si puneti-o pe frunte.

4. Comprese cu banana si gheata: Potrivit Clinica Mayo, terapia cu temperatura este o modalitate buna pentru a scapa de migrene. Puteti aplica o compresa rece sau inveliti gheata intr-o coaja de banana si tineti-o pe frunte timp de 15-20 minute. Potasiul gasit in coaja de banana combinat cu gheata ajuta la atenuarea senzatiei de durere.


spilcuta ghimbir comprese banana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005131 (s)