News Flash:

3 motive sa petreci Revelionul in Dubai

9 Ianuarie 2023
559 Vizualizari | 0 Comentarii
pexels nextvoyage 1470405

In ultimii ani Dubai a devenit o destinatie preferata de multi turisti mai ales pentru sarbatorirea noptii de revelion, devenind chiar o destinatie extrem de populara in acest sens. Desigur, motivele pot fi extrem de multe, de la experienta autentica creata de o cultura atat de diferita, pana la excentricitatea vizuala datorata arhitecturii moderne unice in lume sau chiar temperaturile ceva mai prietenoase.

Dubai a devenit si pentru romani o destinatie turistica mai accesibila in ultimii ani, odata cu dezvoltarea infrastructurii aeroportuare din tara. Astfel, exista zboruri disponibile catre Dubai din mai multe orase ale tarii, la preturi extrem de avantajoase. Prin urmare, daca vrei sa te bucuri de un revelion aparte, cum nu ai mai trait pana acum trebuie doar sa urmaresti ofertele la zboruri. Totusi, daca nu esti foarte convins ca ti se potriveste o astfel de experienta, iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegi sa petreci Revelionul in Dubai!

1. Spectacolul de artificii autentic de la Burj Khalifa

Cu siguranta ai auzit de acest spectacol unic in lume, urmarit de intreg mapamondul pentru originalitatea sa. Pentru multi turisti acesta reprezinta atractia principala pentru care viziteaza acest oras. Jocul de culori si forme al artificiilor te vor incanta cu siguranta si va fi o experienta pe care o vei trai pentru prima data, ceea ce te va impacta pozitiv.

2. Poti marca inceperea Anului Nou prin activitati unice

Este cunoscut faptul ca Dubaiul propune turistilor cele mai inedite forme de petrecere a timpului liber datorita potentialului pe care il are din punct de vedere al pozitiei geografice, dar si datorita amenajarilor create special in scop turistic. Iata cateva activitati:

Safari in desert

O plimbare in desert va fi cu adevarat memorabila! Nisipul fin, alaturi de un apus de soare uimitor te vor bucura enorm si te vor umple de emotii pozitive.  Mai mult chiar, poti alege sa petreci intr-o tabara de beduini, in care te vei familiariza cu traditia araba si vei avea ocazia sa degusti din specialitatile lor culinare si sa te bucuri de un mediu ambiant specific acestei culturi.

Plimbare cu elicopterul

Chiar daca poate crea unele dificultati pentru persoanele cu frica de inaltime si de zbor, o plimbare cu elicopterul in Dubai este o experienta care trebuie marcata o data in viata. Te va fascina privelistea orasului privit de sus, vei avea ocazia sa privesti cu ochii tai celebra insula Palm Jumeirah, alaturi de celelate cladiri impunatoare ale orasului. De asemenea, este o ocazie buna pentru a afla mai multe informatii despre Dubai, despre locuitorii sai si modul lor de viata de la ghidul elicopterului.

3. Experienta autentica de shopping

In fiecare an in apropierea Anului Nou are loc indragitul festival de shooping in Dubai. In cadrul acestuia, majoritatea magazinelor si a centrelor comerciale reduc preturile produselor in mod drastic. Astfel ca poti experimenta lumea shoppingului in Dubai fara sa fii nevoit sa cheltuiesti foarte mult sau sa te abtii din a cumpara lucrurile pe care ti le doresti din cauza bugetului limitat. 

Nu mai sta pe ganduri! Incepe un an nou cu experiente cu totul noi, care iti vor da energia necesara sa infrunti toate provocarile pe care ti le aduce acest nou an. Merita sa te bucuri de momente unice, macar o data in viata!

Foto: https://www.pexels.com/photo/twisted-building-during-nighttime-1470405/ 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005392 (s)