News Flash:

16 statii de incarcare pentru masinile electrice, in Timisoara. Vor fi montate intr-o luna

10 Ianuarie 2022
385 Vizualizari | 0 Comentarii
masina electrica

Incarcarea unei masini electrice trebuie facuta frecvent. La Timisoara exista momentan numai cateva astfel de statii de incarcare. Proiectul primariei cu bani de la Administratia Fondului pentru Mediu prin care vor fi amenajate 16 statii noi avanseaza. Au fost date autorizatiile de construire si in maxim o luna ar trebui sa fie functionale.
 
 
In 11 mai 2021 a fost semnat contractul pentru proiectarea, executia si verificarea tehnica a 16 statii de incarcare pentru masinile electrice. Licitatia a demarat inca din septembrie 2020, cand PMT punea la bataie 3,67 milioane de lei cu tot cu TVA.

Sapte firme au fost interesate de contract, dar acesta a fost atribuit firmei Evo Green Motion SRL, din satul Patuleni, comuna Ratesti, judetul Arges, care a avut cea mai mica oferta, cu 1 milion de lei mai putin decat se oferea la licitatie: 2,64 milioane de lei cu tot cu TVA.

In 6 ianuarie 2022, Primaria Timisoara a dat autorizatiile de constructie pentru cele 16 statii de incarcare, iar acestea vor fi montate in aproximativ o luna prin oras, ceea ce inseamna ca firma se va incadra in cele 9 luni prevazute in contract pentru proiectare si executie.

„Au obtinut autorizatia de constructie, a fost dat ordinul de incepere si in maximum o luna vor fi montate”, transmit reprezentantii PMT.

Unde vor fi amplasate:
Bd. I.C. Bratianu
Calea Aradului – str. Cugir
Piata Iancu Huniade
Acad. Alex. Borza – Str. Michelangelo
Str. Martin Luther
Str. Gheorghe Dima
B-dul. Take Ionescu
Piata 700
Bd. Republicii
Bd. Revolutiei din 1989
Splaiul Nicolae Titulescu
Bd. Mihai Viteazu
Bd. Mihai Viteazu
Str. Plautius Andronescu
Str. Astrilor (Al. Martir Eugen Nagy)
Bd. 16 Decembrie 1989/Calea Sagului.
Finantarea este asigurata de Administratia Fondului de Mediu, printr-un program pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, iar primaria pune doar cofinantarea de 10%.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005583 (s)