News Flash:

14 lucruri pe care NIMENI NU LE SPUNE despre ce se intampla cu ADEVARAT atunci cand devii MAMA

11 Iunie 2017
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Clipboard02
Nimeni nu te pregateste pentru ceea ce inseamn experienta de mama. Niciunul dintre noi nu intelege exact ce incearca parintii nostri sa spuna atunci cand ne ameninta ca vom intelege si noi mai multe atunci cand vom avea si noi copii.


Indiferent de cat de mult te-ai documenta inainte de a face un copil, exista cateva lucruri pe care nu le vei constientiza sau care nu ti se vor parea reale decat in momentul in care le inveti din propria experienta. Iata care sunt 14 dintre cele mai ciudate si amuzante lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre cum este sa fii mama.


1. Chiar vei reusi sa incepi sa functionezi in fiecare zi fara sa dormi. Nu doar sa functionezi, ci si sa mentii o alta fiinta umana in viata.


2. Te vei pricepe de minune sa faci lucrurile cu o singura mana – iti vei tine copilul, vei pregati biberonul si vei vorbi la telefon in acelasi timp.


3. Nu vei aduce pe lume doar copilul in timpul nasterii. Dupa nasterea copilului, organismul tau va elimina si placenta. Nu numai ca placenta nu e frumoasa, insa este posibil sa iti mai taie si tie din perfectiunea si frumusetea momentului nasterii.


4. Foarte multe femei traiesc cu impresia ca, in urma nasterii naturale, organele lor genitale vor ramane vesnic deformate. Acest lucru nu este adevarat, intrucat vaginul isi revine dupa o anumita perioada la dimensiunile initiale.


5. De fiecare data cand vei fi inconjurata de liniste, vei avea senzatia ca se intampla ceva suspicios.


6. Burta nu se micsoreaza automat dupa ce vine copilul pe lume. Nu te trezesti dintr-o data cu un stomac plat dupa nastere.


7. Vei cauta pe Google ce e in neregula cu bebelusul de minim zece ori pe zi.


8. Vei deveni un paparazzi care va imortaliza absolut tot ce face copilul – si vei posta foarte mult pe retelele de socializare.


9. Va fi mai important pentru tine cum arata copilul, decat daca tricoul tau e patat, de pilda.


10. A merge singura la baie va deveni un lux.


11. Vei verifica daca ai scutecele si gustari la tine de o mie de ori inainte sa pleci pe undeva.


12. Dintr-odata, iti vei aprecia mai mult parintii.


13. Cele mai multe obiecte obisnuite (precum un creion) devin „periculoase”. Astfel, vei avea tendinta de a fi putin paranoica in ce ceea ce priveste lucrurile de care este inconjurat copilul.


14. Te vei gandi la o alta fiinta umana cam de 1,096,457 ori pe zi si te vei intreba cum ai putea face astfel incat s-o iubesti mai mult.

experienta mama ameninta copii ciudate amuzante dormi placenta organele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006432 (s)