News Flash:

PROGNOZA METEO pentru weekend

9 Iunie 2017
995 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Sambata, in timpul zilei, vremea va fi in general frumoasa, insa duminica isi vor face aparitia precipitatiile in mai toata tara.
Sambata
IN TARA
In timpul zilei, vremea va fi in general frumoasa, se va incalzi, cerul va fi variabil, iar ploi de scurta durata vor fi izolat, in special in zonele montane. Seara si noaptea, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat si vor fi innorari temporare, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Banat, Crisana, Oltenia, la munte, local in Maramures, Transilvania si izolat in restul teritoriului. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in estul Transilvaniei si 30 de grade, izolat, in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre 7 si 18 grade. Dimineata, izolat vor fi conditii de ceata.
BUCURESTI
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii cand vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.
Duminica
IN TARA
Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales pe parcursul zilei, in zonele de deal si de munte si local in restul teritoriului. Pe spatii mici va cadea grindina si se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime, in general, intre 7 si 17 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006387 (s)