News Flash:

Colegii si prietenii ofiterului care s-a impuscat in cap in sediul IPJ Timis nu-si explica gestul extrem: "Era un om minunat!"

21 Iunie 2015
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
politist impuscat
Doborat de necazuri, un ofiter de politie de la Timisoara s-a impuscat in cap sambata dimineata, in sediul Inspectoratului Judetean. Colegii sai l-au gasit fara suflare in camera de arme, iar medicii nu au mai avut ce face.
Rudele si prietenii il plang si se intreaba ce probleme atat de mari l-au impins pe marginea prapastiei, ca sa-si ia viata. Nu le-a spus nimic si nici nu a dat vreu semn in ultimele zile ca nu mai vrea sa traiasca. Dimpotriva, toti si-l amintesc plin de optimism si caldura. Le spunea mereu ca totul va fi bine.
Ofiterul avea 54 de ani si lucra de mai bine de 20 de ani la Inspectoratul de Politie Timis. Avea toate testele psihologice la zi si nici o abatere disciplinara. Cel care i-a descoperit trupul neinsufletit era colegul sau de tura.
Doinel Malcoci, coleg: "Eu am ramas blocat, am primit azi dimineata un mesaj de la un coleg de-al meu care era pe tura azi: "Ionescu s-a impuscat!", cu nu stiu cate semne de exclamare. Am sunat si am zis: "tu glumesti, faci glume?". A zis: "nu glumesc"."
Nu a lasat nici un bilet de adio si nu s-a plans de nimic apropiatilor.
Doinel Malcoci, coleg: "Nu, nu era nimic care sa ma duca vreodata cu gandul ca ar putea sa faca un gest extrem."
Anchetatorii au cautat tuburile cartuselor pe acoperisul cladirii. Pe paginile de socializare socati, colegii, prietenii sau cunoscutii isi expima regretul.
"Astazi, in jurul orei 07:00, a urcat scarile IPJ domnul Ionescu. Cu un salut puternic, emanand caldura si optimism, prin atitudine si tonul lui hotarat si si-a indreptat ultima oara privrea spre mine spunandu-mi, din priviri ca va fi bine" -  a scris un coleg pe Facebook.
Doinel Mailcoci, coleg: "Era un om minunat, un om ca si nemtii. Ma certa dimineata daca nu era geamul deschis sa se aeriseasca incaperea. Era trup si suflet pentru ceea facea si isi iubea maxim copilul. Copilul si cateaua, ca zicea ca nu-l tradeaza."
Cazul a intrat in atentia procurorilor de la Tribunalul Timis.
Mihaela Pop, purtator de cuvant, Tribunalul Timis: "Din primele verificari rezulta ca este vorba de o sinucidere."
Trupul ofiterului a fost transportat la Medicina Legala. stirileprotv.ro

mihaela pop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005323 (s)