News Flash:

COD PORTOCALIU de ninsoare in vigoare: Care este situatia drumurilor

28 Noiembrie 2017
892 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare si viscol

Autoritatile monitorizeaza situatia circulatiei pe drumurile din judetele aflate sub atentionare cod portocaliu de ninsori, pana la aceasta ora nefiind sesizate probleme de fluenta a traficului, potrivit Politiei Romane.
Politia Romana a transmis, marti dimineata, ca pana la aceasta ora in judetele aflate sub avertizarea meteorologica (cod galben si portocaliu) nu sunt semnalate probleme de fluenta si nu sunt instituite restrictii de viteza sau de tonaj.

In ceea ce priveste judetul Prahova, pe DN1A Cheia – Brasov, pe suprafata carosabila este un strat subtire de zapada, de circa un centimetru, si se actionaza cu patru utilaje.

Traficul feroviar pe magistrala de cale ferata 400 Brasov - Targu Mures a fost reluat dupa ce a fost intrerupt din cauza unui copac cazut pe linia de cale ferata.
De luni seara, judetele Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges sunt sub atentionare cod portocaliu de ninsori insemnate cantitativ, strat de zapada si intensificari ale vantului la munte.

Potrivit ANM, in zona de munte a celor sapte judete, va ninge abundent, se va depune strat de zapada consistent, iar vantul va avea intensificari temporare cu rafale de 55-70 km/h spulberand zapada si determinand scaderea vizibilitatii. Codul portocaliu expira marti, la ora 16.00.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004930 (s)