News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT! Radu Vasilica, deputat PSD, ranit grav intr-un accident de motocicleta. Medicii i-au amputat un picior

27 Noiembrie 2017
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Accident Motociclist

Update 

Starea deputatului PSD Radu Vasilică este în continuare gravă.Mai mult, medicii din Capitală au fost nevoiţi să-i amputeze un picior.

Deputatul Radu Vasilica a fost ranit, sambata, intr-un accident care a avut loc pe DN 73, in localitatea Maracineni, din judetul Arges, in timp ce se se afla pe o motocicleta, parlamentarul suferind mai multe traumatisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Deputatul Radu Vasilica, ranit grav, sambata seara, intr-un accident de motocicleta, a fost transportat de la Spitalul din Pitesti, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, acesta avand fracturi multiple, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Pitesti, Marius Pascu, a declarat, sambata seara, corespondentului MEDIAFAX, ca deputatul ranit a fost transportat la un spital din Capitala.

“Pacientul a suferit multiple traumatisme, are fracturi la maini, picioare, bazin, dar este stabil. A fost transportat la Spitalul Floreasca”, a declarat Pascu.
Accidentul s-a produs pe DN 73, in zona Slava, fiind vorba de o coliziune produsa intre un autoturism si o motocicleta.

Potrivit unor surse, motocicleta era condusa de deputatul Radu Vasilica.

Purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure, a declarat ca pompierii au intervenit la un accident in Maracineni, zona Slava, coliziunea avand loc intre un autoturism si o motocicleta, singura persoana ranita fiind motociclistul.

“Este vorba despre o victima si anume motociclistul care este constient dar cu politraumatisme”, a declarat Epure.

Deputatul a fost transportat la Spitalul Judetean din Pitesti unde, potrivit unor surse medicale, se afla in investigatii fiind in stare grava politraumatizata si sedat.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

“Cert este ca avut loc coliziune intre un motociclist si un autoturism. Colegii mei sunt la fata locului si au deschis o ancheta pentru a se stabili cu exactitate ce s-a intamplat”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir.

Potrivit unor surse judiciare deputatul, aflat pe motocicleta, s-a lovit de un autoturism aflat in miscare, dar si de o masina parcata si un stalp aflat pe marginea drumului, insa deocamdata nu se cunoaste exact ce s-a intamplat.

Traficul in zona se desfasoara cu dificultate.


picior arges
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006262 (s)