News Flash:

Romanii au iesit din nou in strada! Proteste ample impotriva Guvernului Tudose la Timisoara si in alte mari orase ale tarii

27 Noiembrie 2017
921 Vizualizari | 0 Comentarii
protest bucuresti

Peste 1.000 de brasoveni au iesit, duminica, in strada, proptestand fata de legile justitiei, cerand demisia Guvernului. La Cluj-Napoca, circa 1.500 de manifestanti striga ”Demisia” in centrul orasului, unde este si Targul de Craciun si se aud si colinde, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Peste 1.000 de oameni protesteaza la Brasov, in fata Prefecturii, oamenii scandand ”Jos, jos, jos Guvernul mincinos”, ”Nu vrem sa fim o natie de hoti”.

Oamenii sunt decisi sa plece in mars pe traseul Prefectura-Patria-Iuliu Maniu-Muresenilor-Piata Sfatului, acolo unde este si sediul PSD.
Aproximativ 300 de persoane s-au adunat, duminica seara, in Piata Libertatii din Timisoara, pentru a protesta fata de legile justittei. Manifestantii striga "Legi pentru toti, nu pentru hoti, "Unitate", "Hotii" si "Scoli si spitale, nu fapte penale" si flutura steagul Romaniei.

De asemenea, pe unele dintre afise protestatarii au scris "Lehamite de 300 de zile”. In jurul orei 20.00, manifestantii vor pleca intr-un mars pana la Tribunalul Timis, iar apoi se vor intoarce in Piata Libertatii.

Iaşi

La Iaşi sunt peste 500 de protestatari în centrul oraşului, unde scandează ”Ultima soluţie, înc-o revoluţie”, ”Nu se mai poate, vrem anticipate”, ”Iaşiul nu se lasă, am ieşit din casă”.

Protestatarii cer demisia Guvernului, dar şi dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate.

Constanţa

Peste 300 de constănţeni s-au strâns, începând cu ora 18.00, în faţa sediului Prefecturii din Constanţa, strigându-şi nemulţumirea faţa de PSD, liderul partidului, Liviu Dragnea, şi faţă de Guvernul Tudose.

Oamenii au venit cu pancarte pe care scrie "PSD egal mafia", "Constanţa contrează. Ţara n-a votat hoţia. Voi nu sunteţi România", "Nu sunt vândut şi nici rebel, Sunt cetăţean paralel" "PSD = Mafia", ori "Dragnea , demisia". De asemenea, protestatarii scandează "Hoţul cu mustaţă/ Ne-a furat pe faţă", "Dragnea şi cu Tăriceanu/ O să scoată cărţi la anu".

La ora transmiterii acestei ştiri protestatarii continuau să se adune pe platoul din faţa Prefecturii Constanţa, urmând să stabilească ulterior şi dacă vor pleca în marş prin oraş, punctul final urmând să fie sediul PSD Constanţa.

Proteste ample s-au inregistrat si la Bucuresti, Cluj, Sibiu, Craiova si alte mari orase.


steagul romaniei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006925 (s)