News Flash:

Noi manifestat in Bucuresti si in zeci de orase. Apel lansat de BNS, Cartel Alfa si 42 de organizatii civice: Romania este calcata in picioare

26 Noiembrie 2017
1174 Vizualizari | 1 Comentarii
protest buc2

Noi manifestaÅ£ii sunt anunÅ£ate pentru duminică seară în BucureÅŸti ÅŸi în zeci de oraÅŸe, 42 de grupuri civice ÅŸi organizaÅ£ii neguvernamentale, precum ÅŸi confederaÅ£iile sindicale Blocul NaÅ£ional Sindical ÅŸi Cartel Alfa chemând românii să ceară în stradă retragerea legilor JustiÅ£iei, respingerea în Parlament a OrdonanÅ£ei privind modificarea legislaÅ£iei fiscale ÅŸi demisia Guvernului ÅŸi a preÅŸedinÅ£ilor Camerei DeputaÅ£ilor ÅŸi Senatului. "Ei vorbesc de stat paralel. Realitatea este ca Romania ajunge sa fie un stat capturat", spun iniÅ£iatorii protestelor.

Protestele sunt programate duminică, de la ora 18.00, în BucureÅŸti ÅŸi în aproape 80 de oraÅŸe, precum ÅŸi în străinătate, la Milano, Zurich, Birmingham ÅŸi Paris.

În Capitală, manifestanÅ£ii ar urma să plece din PiaÅ£a Victoriei la ora 19.30 în marÅŸ către Parlament, cu mesajele "Nu scăpaÅ£i!", "Demisia!".

"PSD-ALDE a intrat cu viteză în ultima fază pentru adoptarea legilor JustiÅ£iei: calendar accelerat în Parlament, mobilizare masivă în comisii, forÅ£area procedurilor parlamentare. Ei vorbesc de stat paralel. Realitatea este că România ajunge să fie un stat capturat", se arată pe pagina evenimentului.

Un număr de 42 de grupuri civice ÅŸi organizaÅ£ii neguvernamentale, precum ÅŸi confederaÅ£iile sindicale Blocul NaÅ£ional Sindical ÅŸi Cartel Alfa au lansat un apel către români să ceară în stradă, duminică, retragerea legilor JustiÅ£iei, respingerea în Parlament a OrdonanÅ£ei privind modificarea legislaÅ£iei fiscale ÅŸi demisia Guvernului ÅŸi a preÅŸedinÅ£ilor Camerei DeputaÅ£ilor ÅŸi Senatului. News.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

GICA  | #10296
STRADA ,,Democratiei autentică si originală" indeamna MAJORITATEA Democrației romanești, adevărate să rămânem cu legile macoviste, băsiste și ciolosiste făcute peste noapte, fară dezbateri, fară amendamente, fară avize europene! Ce guverne anterioare au mai ,,despicat firul în patru" să explice măsurile ecomice si ale justitiei pe întelesul omului de rând. Că sunt bune, că sunt rele, ... SONDAJELE prezintă adevărul. Pe cine reprezinta STRADA? ... REPREZINTA pe cei ce nu vor să piardă avantajele sociale si ec-financiare! STRADA trebuia să se ,,bată" pe perioada campaniei electorale,.. să participe la VOTUL democratic. Dacă nu au mai ,,mers sacoșele" electorale atunci, ... ,,să moară capra vecinului", ACUM aici și în stradă! ... curat democratie autentică!
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006501 (s)