News Flash:

COD GALBEN DE INUNDATII in Timis si Caras-Severin!

8 Februarie 2017
988 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatii sloiuri 1
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare tip cod galben pentru judetul Timis si alte zone din tara. Pot creste debitele si se pot depasi cotele de atentie pe unele cursuri de apa din cel mai vestic judet al tarii.
Pot avea loc cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie si cresteri artificiale de niveluri cu posibile efecte de inundatii locale pe unele sectoare de rau datorita influentei evolutiei formatiunilor de gheata.
Atentionarea este valabila de marti, 7 februarie, ora 12, pana miercuri, 8 februarie, ora 16 si sunt vizate, printre altele, Timisul superior si mijlociu, Barzava, Moravita, Caras, Nera (judetele Caras-Severin si Timis), Cerna (judetele Gorj si Caras-Severin).
„In intervalul 07.02.2017 ora 12:00 – 08.02.2017 ora 16:00 pe raurile din bazinele hidrografice: afluentii Muresului inferior (judetele Alba, Hunedoara si Arad), Timis superior si mijlociu, Barzava, Moravita, Caras, Nera (judetele Caras Severin si Timis), Cerna (judetele Gorj si Caras Severin), Drincea, Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), Jiu superior si mijlociu (judetele Hunedoara, Gorj, Mehedinti), afluentii Oltului mijlociu si inferior (judetele Sibiu, Valcea, Gorj, Dolj, Arges si Olt)”, transmite Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005080 (s)