News Flash:

ALERTA LA TIMISOARA! Tinerii apeleaza tot mai mult la acest DROG

8 Februarie 2017
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
etnob3
Alti trei tineri au fost prinsi de politistii locali din Timisoara cu pliculete etnobotanice asupra lor. S-a intamplat luni dupa-amiaza, pe Calea Bogdanestilor.
La doar o zi dupa ce reprezentantii Politiei Locale au anuntat ca au prins trei tineri cu etnobotanice langa o scoala, agentii s-au confruntat cu o situatie asemanatoare.
De data aceasta s-a intamplat pe Calea Bogdanestilor, luni dupa-amiaza, in jurul orei 16. Un tanar a vrut sa scape de „droguri” aruncandu-le sub un garaj, scrie tion.ro.
„Politistii locali i-au observat pe cei trei deoarece aveau un comportament suspect, unul dintre tineri incercand sa fuga la vederea patrulei de politisti locali, dupa ce a iesit din curtea unui imobil de pe Calea Bogdanestilor si s-a indreptat in graba spre tramvaiul 5. Mai mult, cel in cauza a incercat sa ascunda doua plicuri continand fragmente vegetale sub usa unui garaj din zona”, transmit oficialii Politiei Locale.
Cei trei au varste cuprinse intre 16 si 23 de ani si sunt de loc din Iecea Mare, Checea si Cenei. Tanarul de 23 de ani, din localitatea Cenei, le-a spus politistilor locali ca a cumparat etnobotanicele cu scopul de a le consuma cu prietenii lui. Cu totii au ajuns la Sectia 4 Politie, unde oamenii legii continua cercetarile.

etnobotanice calea bogdanestilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005889 (s)