News Flash:

Clipe de cosmar pentru pedofilul politist! ”Il vor abuza cu coada de matura”. "Detinutii din penitenciar ii vor pregati macelul în spatele gratiilor!"

17 Ianuarie 2018
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
pedofil

Miron Cozma a dezvaluit la ce torturi va fi supus Eugen Stan in penitenciar. Conform spuselor celui supranumit “Luceafarul Huilei”, politistul pedofil are sanse mari ca, dupa gratii, sa fie violat cu coada de matura si sa fie legat de calorifer, in pielea goala, in frig, in timp ce este udat cu apa rece, pentru a face pneumonie.

Eugen Stan, agentul care a agresat doi copii, in lift, in cartierul Ghencea, a fost ridicat luni dimineata de politisti chiar de la sediul Brigazii Rutiere, unde era angajat. Cateva ore mai tarziu, a primit mandat de retinere pentru 24 de ore, iar, marti, a fost arestat pentru 30 de zile. Daca va fi gasit vinovat, pedofilul risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la zece ani, mai ales ca nu s-ar afla la prima abatere.

Dupa gratii, Eugen Stan ar urma sa traiasca un adevarat calvar. Este arhicunoscut faptul ca restul detinutilor nu suporta, sub nicio forma, violatorii si pedofilii, astfel ca barbatul in varsta de 47 de ani ar fi supus la chinuri de neimaginat. Cancan.ro a luat legatura cu Miron Cozma, care are o relatie foarte apropiata cu detinutii.

“Imi este rusine sa spun ce fel de pedepse primesc pedofilii in inchisoare. Eu i-am urat si nu spun cum i-am pedepsit. Pedofilii sunt pedepsiti crunt. Eu i-am izolat in ultima perioada in care m-am aflat dupa gratii. Este o rusine sa dai mana cu un pedofil dupa gratii.

Mai ales iarna, pedofilii sunt legati de gat de calorifer, cu geamul deschis. Sunt dezbracati la pielea goala si se pune furtunul cu apa rece pe ei. Pedofilul incepe sa racneasca, iar pana vine gardianul este dezlegat. Si, bineinteles, spuneau de el ca este nebun, dus cu pluta, si tot el cade de fraier. Ei risca sa faca pneumonie, sa moara. Sa dai cu apa rece pe el, legat in pielea goala, iarna, cu geamul deschis… Ca sa nu ramana urme de bataie.

Unii dintre ei sunt violati cu coada de matura. Astea sunt dintre cele mai civilizate. Altora li se face o camera pentru lucru manual. Iti dai seama ce facea ala acolo, ce fericit era… Dar sunt si altele mai nasoale… O au groasa in penitenciar. Unii isi coseau gura cu sarma si isi bateau cuie in cap. Se franjurau, se taiau ca sa ajunga la doctor…”, a declarat Miron Cozma.

“Luceafarul Huilei” nu-i baga in aceeasi oala cu Eugen Stan pe toti politistii, insa este socat de faptul ca superiorii barbatului de 47 de ani nu au banuit ce fel de orientari are angajatul lor.


miron cozma eugen stan agentul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006371 (s)