News Flash:

Remedii cu cimbru pentru infectii vaginale

5 August 2015
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
candidoza1
Daca suferi de candidoza vaginala, iata mai jos cateva leacuri cu cimbru care te pot ajuta.  
Uleiul esential de cimbru se foloseste si el in tratarea candidozei. Se pun 3-5 picaturi de ulei de cimbru intr-o lingura de miere – amestecul se consuma intre mese, de  3 ori pe zi. Avand in vedere ca uleiul de cimbru nu este solubil in apa, evitati administrarea lui in ceaiuri sau sucuri. Cura dureaza timp de 7 sau 14 zile si se poate repeta dupa o pauza de doua saptamani. In functie de gravitatea infectiei, cura se poate prelungi pana la 12-21 de zile, urmate, obligatoriu, de o pauza de 2 saptamani.

Doua lingurite de cimbru maruntit se toarna in 250 ml de apa clocotita. Se acopera timp de 15 minute, apoi se strecoara. Se pot consuma 3 cani de infuzie pe zi. Cimbrul are efectefecte antifungice, antibacterian si antiinflamatoare si distruge stafilococii si ciupercile din flora vaginala.

Cimbrul te scapa de insomnie - Daca ai probleme cu somnul, bea seara o infuzie de cimbru (2 g de planta uscata la o cana cu apa fiarta), indulcita cu putina miere. Vei dormi ca un prunc!

Cimbrul te poate scapa si de matreata! Se foloseste un decoct din cimbru si rozmarin ( 2 linguri de cimbru, una de rozmarin la un litru de apa) cu care clatesti parul dupa spalare.

Cimbrul e eficient in tratarea pediculozei - Daca ai copii la gradinita sau scoala este posibil sa ai neplacerea unui episod de pediculoza. Cimbrul este un remediu eficient impotriva paduchilor – se clateste capul seara, inainte de culcare, cu un decoct de cimbru – o lingura la un 500 ml de apa.

insomnie - cimbrul pediculozei -
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008353 (s)