News Flash:

Clanul Carpaci, asteptat sa-si recupereze aurul din fosta gradinita de pe Mihai Viteazu

25 Decembrie 2013
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Timisoara e pe cale sa intabuleze cladirea de pe strada Mihai Viteazu nr. 17, unde in trecut a functionat o gradinita. Problema este ca romii din clanul Carpaci, care au primit-o printr-o retrocedare ilegala, inca au bogatii acolo.
Potrivit viceprimarului Traian Stoia, cativa angajati ai Primariei Timisoara s-au dus sa vada cladirea si au gasit acolo parte din averea romilor: candelabre de cristal si alte obiecte de valoare.
“Primaria trebuie sa se intabuleze pe cladirea de pe Mihai Viteazu. Oamenii au fost acolo, cladirea sta pe 2 numere Topo, ambele proprietatea primariei, dar una tine de strada Mihai Viteazu, alta de str. Sorin Titel. Tot terenul este al Primariei. Ei au gasit acolo foite de aur. Aur – aur, nu vopsea, candelabre cat jumatate de birou de-al meu, de cristal, bineinteles, si altele”, a declarat Stoia.
Vicele spune ca, daca romii nu prezinta acte ca si-au cumparat aceste bunuri sau nu le iau din cladire, parte din ele ar putea ramane Primariei.
“Is ale lor, din momentul in care prezinta acte ca le-au cumparat, ca le-au dobandit. Daca nu prezinta acte, nu stiu ce se intampla, raman pe loc poate, daca nu le iau”, a mai spus Stoia.
Opiniatimisoarei.ro

primaria timisoara mihai viteazu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006547 (s)