News Flash:

Sediul PSD Timis, reevaluat la o suma de sapte ori mai mare!

24 Decembrie 2013
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
Clădirea pe care organizaţia PSD Timiş doreşte să o cumpere pentru a-i folosi ca sediu a fost reevaluată la valoarea de 700.000 de euro de o firmă de specialitate, în condiţiile în care aceeaşi firmă făcuse o evaluare iniţială la un preţ de şapte ori mai mic - 100.000 de euro în urmă cu trei luni, a anunţat, vineri, primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

În luna septembrie, când s-a dezbătut proiectul de hotărâre privind înstrăinarea clădirii din patrimoniul primăriei către PSD la preţul de 100.000 de euro, un consilier local PP0-DD s-a opus afirmând că acea sumă este 'derizorie' fiind blocată vânzarea.

Primarul Nicolae Robu a cerut atunci reevaluarea sediului de către aceeaşi firmă.

'Va trebui să finalizăm acea iniţiativă într-un fel sau altul. Am cerut o reevaluare, care să fie executată de aceeaşi firmă (...) Valoarea ei reală, aşa cum se prezintă acum, este de 700 de mii de euro, fără teren. Eu nu m-am implicat în prima fază, l-am lăsat pe viceprimarul Traian Stoia să se ocupe de acest subiect', a declarat, vineri, primarul Nicolae Robu.

El a arătat că subiectul va fi trecut pe ordinea de zi în prima şedinţă a Consiliului Local Municipal din 2014 şi rămâne de văzut dacă din cei 700.000 se vor scădea, în condiţiile prevăzute de lege, investiţiile făcute de PSD pentru amenajarea clădirii respective, situată în zona Gării, pe malul canalului Bega.

După anul 2000, organizaţiile locale ale principalelor partide PNŢCD, PNL, PDL şi-au putut cumpăra spaţii cu destinaţia de sediu la preţuri modice. Edilul Robu a mai afirmat vineri că în privinţa sediului PSD nu poate face 'lucruri pe prietenie', ci doar ce îi permite legea. AGERPRES

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006155 (s)